Indian Motorcycle – Echt leren armband

Echt leren armband met roestvrijstalen cilinder en Indianlogo

  • Met de hand gevlochten van echt leer
  • Cilinder van roestvrij staal
  • hoofd van een indiaans opperhoofd en de typische firmanaam
  • Op de achterzijde van de cilinder staat de inscriptie: “America’s First Motorcycle Company Since 1901” (“Eerste Amerikaanse motorrijwielfabrikant sinds 1901”)
  • Aan beide zijden van de cilinder bevinden zich roestvrijstalen ringen met een zwarte iongeplatteerde ondergrond en de Indian Motorcycle-naam

Omvang armband: 21,6 cm

€ 99,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-27073-001

Iedereen, die gedreven wordt door zijn passie voor motorrijden, kent ook de legendarische Amerikaanse motorrijwielfabrikant Indian Motorcycle, ooit de grootste motorrijwielfabrikant ter wereld. Eer de unieke Indian-machines met een armband voor echte bikers.

Met de hand gevlochten van echt leer, heeft het heldere design van deze armband in het midden een cilinder van roestvrij staal. Op de glanzende voorzijde staat het beroemde fi rmalogo, het hoofd van een indiaans opperhoofd en de typische firmanaam. Op de achterzijde van de cilinder staat de inscriptie: “America’s First Motorcycle Company Since 1901” (“Eerste Amerikaanse motorrijwielfabrikant sinds 1901”). Aan beide zijden van de cilinder bevinden zich roestvrijstalen ringen met een zwarte iongeplatteerde ondergrond en de Indian Motorcycle-naam.