Bundel vol liefde – poppencollectie

Eerste editie van de poppencollectie miniatuurbaby’s

 • Exclusieve miniatuurpoppencollectie van Sherry Rawn 
 • Zeer fijne details bij slechts 10 cm grootte
 • Met de hand van kunstenaarssculptuurgietwerk vervaardigd
 • Met de hand beschilderd en met de hand aangebrachte haartjes en wimpers
 • Met dekentje, luier en mutsje
Originele grootte: 10,2 cm

Iedere editie van deze verzameling wordt in afstanden van 30 dagen verstuurd en in rekening gebracht. U kunt de verzameling te allen tijde zonder vermelding van redenen opzeggen.

Onze 1-HEEL-JAAR-teruggave-garantie biedt volledige veiligheid voor u:
U kunt de onbeschadigde en complete Zippo®-aansteker-verzameling "Eeuw van de Amerikaanse donder" binnen een heel jaar na ontvangst naar ons terugsturen, als u, wat niet te verwachten valt, niet tevreden mocht zijn. We vergoeden dan omgaand de door u betaalde productprijs.

Prijs: per levering

€ 49,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 7,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02196

Liefde op het eerste gezicht!
De mooiste cadeaus worden vaak in de kleinste verpakkingen geleverd. Dat is bij deze suikerzoete baby’s meer dan van toepassing! Door de meester-poppenkunstenares Sherry Rawn ontworpen, meten deze betoverende hemelse schepseltjes slechts 10 cm van kop tot het puntje van de grote teen. Helemaal ingestopt in hun behaaglijke dekentje zijn deze kleine miniatuurwondertjes gewoon verrukkelijk om te zien. Laat u in een handomdraai om hun piepkleine vingertje winden!

Ongelooflijk rijk aan details midden op hun handpalm
De “Bundel vol liefde”, eerste exemplaar in de collectie miniatuurbaby’s heeft alle eigenschappen waarom wij zo van baby’s houden. Zijn stralende oogjes, het kleine wipneusje en het lieflijke kuiltje zullen u niet meer loslaten. Geheel gemodelleerd en in hoogwaardig kunstenaarssculptuurgietwerk met de hand vervaardigd en met de hand beschilderd, is dit meesterlijke poppetje ervoor gemaakt om elk detail levensecht na te maken. Zijn haartjes en zachte wimpers zijn met de hand aangebracht. Gekleed in een minuscule luier, een grappig puntmutsje en gewikkeld in een zacht roze dekentje om het geborgen en warm te houden, moet je gewoon van dit geweldige schepseltje houden.

Poppencollectie miniatuurbaby’s – exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
De 3-delige poppencollectie miniatuurbaby’s “Hemelse schepselen” van de kunstenares Sherry Rawn verschijnt als exclusieve primeur bij The Ashton-Drake Galleries. Elke pop wordt begeleid door een echtheidscertificaat. Verzeker u van “Bundel vol liefde” het liefst meteen vandaag en verheugt u zich op de beide andere edities van deze betoverende collectie, die u vrijblijvend op zicht ontvangt.

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk
 1. Mooi als een prinsesje
  Mooi als een prinsesje
  € 179,80 Per uitgave
 2. Coca-Cola – wandklok
  Coca-Cola – wandklok
  € 199,80 Per uitgave
 3. Prinses Charlotte van Cambridge
  Prinses Charlotte van Cambridge
  € 179,80 Per uitgave