Isabella’s eerste stapjes

 Kunstenaarspop van Linda Murray

  • Zo groot zoals een echte baby op die leeftijd
  • Met bewegingssensor
  • Van den kunstenares Linda Murray
  • Van zacht RealTouch®-vinyl
  • Inclusief hoogwaardige kleding

Hoogte: 66 cm

Heeft 4 AA batterijtjes nodig (niet meegeleverd).

€ 299,90

Verzending & Service: € 14,90

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 59,98 Met 1-HEEL-JAAR-terugeefgarantie

Productnummer:
03-02032-001

Van alle mijlpalen in het eerste jaar van een baby, is wel het meest opwindende moment, als ze voor de eerste keer zelfstandig begingt te lopen. Net nog kroop ze nog overal rond, omcirkelde ieder meubel, en nu staat ze op haar kleine voetjes – bijna, zoals een volwassene dat doet. Nog is ze een beetje wankel op haar voeten en kan nog niet alleen staan. Nog heeft ze u hulp nodig, om als een groot kind te kunnen lopen. Met “ Isabella’s eerste stapjes” stellen wij u een unieke poppencreatie van de kunstenares Linda Murray voor: de eerste pop van de Ashton-Drake Galleries, die werkelijk kan lopen!

“Isabella” is een prachtig voorbeeld voor Linda Murray’s buitengewoon talent, kinderen vorm te geven. Bij deze pop heeft ze haar eigen kleinkind als voorbeeld genomen, toen dat voor de eerste keer probeerde te lopen. Deze pop is 66 cm groot, zoals een echte baby van bijna één jaar. Haar hoofd en armen werden van het levensechte RealTouch®-vinyl vervaardigd en liefdevol met de hand gekleurd, om iedere nuance van haar onweerstaanbare persoonlijkheid te imiteren.
Haar zachte babyhanden en voeten werden natuurgetrouw gemodelleerd en eveneens met de hand gekleurd, zo ook de echt lijkende vinger- en teennageltjes. In haar zachte blonde haar is een ondeugend krulletje met een strik. Maar het hoogtepunt is het mechanisme dat de kleine Isabella kan laten lopen. Neemt u de kleine gewoon aan de hand en dan begint ze, een voet voor de ander te plaatsen. Zoals een echte baby, die voor de eerste keer in haar leven leert lopen.

De kunstenaarspop “Isabella’s eerste stapjes” verschijnt nu als wereldpremière bij The Ashton-Drake Galleries. En ze komt in haar beste kleding- klaar om haar eerste stapjes doen! Een als ze deze neemt, houdt u de camera gereed, zo levensecht ziet de kleine “Isabella” er uit!

Werkt op 4 "AA"-batterien, niet inbegrepen

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor ambitieuze verzamelaars. Elke pop is uniek en kan in geringe mate van de afbeelding afwijken.

Misschien vind je dit ook leuk