Jaag je dromen na, mijn zoon – horloge

Chronograaf van edelstaal voor een zoon, die alles voor u betekent

  • Slechts 5.000 exemplaren wereldwijd
  • Precies kwartsuurwerk met stopwatchfunctie
  • Kast van edelstaal
  • Met extra wijzerplaat voor seconden, minuten en uren
  • Gevoelvolle boodschap op de achterkantin
  • In een edele geschenkbox – een extra kaartje met een gedicht met boodschap is ook bijgevoegd

Diameter: ca. 3,5 cm
Band: ca. 1,8 cm breed, voor een polsomvang van ca. 17,5 tot 22,5 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-18164-001

Al vanaf het moment, dat u uw geweldige zoon voor het eerst zag, wilde u hem de wereld aan zijn voeten leggen. Terwijl hij opgroeide, heeft u met hem de wereld door zijn ogen opnieuw ontdekt. Dit horloge is een prachtig symbool voor uw diepgewortelde liefde en het is de perfecte mogelijkheid om uw zoon te laten zien, hoe trots u op hem bent.

Exclusief design – buitengewone ambachtelijke kunst
Deze unieke chronograaf is met de hand van edelstaal vervaardigd. De diepblauwe wijzerplaat vormt een prachtig contrast met de zilverkleurige uurmarkeringen en de metalen armband. Het horloge beschikt over een stopwatchfunctie en nog drie andere kleine wijzerplaatjes. Ze geven de seconden, minuten en uren weer. Op de tachymeter zijn de windstreken en de graden weergegeven. Op de achterkant van het horloge staan de liefdevolle woorden: "I'm so proud to call you My Son" (Nl. "Ik ben er zo trots op, jou mijn zoon te mogen noemen"). Een kwartsuurwerk zorgt voor de benodigde precisie. Het mineraal glas beschermt het horloge en maakt het waterdicht tot 3 bar. De armband met klapsluiting maakt een comfortabel om- en afdoen mogelijk.


Het perfecte geschenk
De chronograaf verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Samen met het echtheidscertificaat ontvangt u ook een kaartje met een gedicht met een gevoelvolle boodschap. Het horloge "Jaag je dromen na, mijn zoon" is het perfecte geschenk om een bijzondere gelegenheid of een mijlpaal in het leven van uw zoon op passende wijze te vieren. Geef een veelzeggend geschenk en bestel uw streng gelimiteerde chronograaf het liefst nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk