Jasmin in de fotostudio

Babypop van de poppenkunstenares Waltraud Hanl

  • Van de poppenkunstenares Waltraud Hanl
  • Van levensecht RealTouch®-vinyl
  • Voelt in uw armen zo levensecht als een baby
  • Met echtheidscertificaat

Grootte: ca. 66 cm

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1HEEL-JAAR terugeefgarantie
Productnummer:
03-29353-003

Verbaasd kijkt ze in de vrolijk flitsende camera en weet precies, dat het hier allemaal om haar draait. Want het kleine fotomodel betovert haar familie net zo als de vriendelijke fotografe, die een bijzondere blik heeft voor natuurlijke schoonheid. Vandaag heeft “Jasmijn” haar eerste fotosessie en voelt zich met haar 18 maanden al een groot meisje. Verheug u met de kleine “Jasmijn” over haar grote dag en verbaas u met haar: Neem “Jasmijn” in uw armen en u zult het nauwelijks geloven, dat u wordt aangekeken door een pop en niet door de nieuwsgierige ogen van een echt klein meisje!

RealTouch®-vinyl garandeert unieke verzamelaarskwaliteit
“Jasmijn in de fotostudio” heet deze fascinerende verzamelaarspop van Waltraud Hanl, waarmee de gerenommeerde kunstenares haar collectie “Jasmijns wereld vol wonderen” voortzet. Hoofdje, armpjes en beentjes zijn vervaardigd van het unieke RealTouch®-vinyl, dat de tere kinderhuid absoluut natuurlijk nabootst.

Een meesterwerk van de Duitse kunstenares Waltraud Hanl
Het haar wordt net als de mooie lange wimpers zorgvuldig met de hand aangebracht en nageltjes van vingers en tenen zijn liefderijk met de hand beschilderd. In haar nieuwe jeans-jurkje en met de vrolijke haardecoratie is “Jasmijn” bij haar eerste fotosessie perfect gekleed. De betoverende en levensechte kunstenaarspop “Jasmijn in de fotostudio” verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries. Vanwege de grote populariteit van deze unieke poppencreatie kunt u beter snel handelen: Aarzel niet en verzeker u van uw kleine “Jasmijn”! Reserveer beter vandaag nog uw exemplaar!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor veeleisende verzamelaars. Iedere pop is een unicaat en kan iets afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk