Je bent zo schattig, kleine Luca – babypop

Kunstenaarspop van Linda Murray

  • Van levensecht en reukloos RealTouch®-vinyl
  • Handmatig beschilderd
  • Met manueel ingebracht haar
  • Met stoffen lichaampje
  • Inclusief T-shirt, overall en petje

Grootte: ca. 45,7 cm

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02915-001

Zijn hazelnootbruine ogen kijken je stralend van levensvreugde aan!
Kijk deze kleine jongen in zijn grote, hazelnootbruine ogen – is hij niet schattig, zoals hij u nieuwsgierig en vol levensvreugde aankijkt? Zijn naam is “Luca” en hij is de nieuwste schepping van de bekroonde Britse kunstenares Linda Murray – exclusief gecreëerd voor The Ashton-Drake Galleries!

Levensechte expressie en kostbare accessoires
Het zachte krulhaar werd met veel liefde handmatig ingebracht. De ledematen en het hoofdje van de kleine “Luca” werden vervaardigd van het unieke RealTouch®-vinyl. Dit materiaal imiteert de babyhuid op een ongelooflijk levensechte wijze. Het tere gezichtje straalt met de grote hazelnootbruine ogen een adembenemende natuurlijkheid uit. Van de rimpeltjes aan zijn kleine polsen, vingers en tenen tot zijn betoverende uitdrukking, alles is tot in detail handmatig beschilderd. Het stoffen lichaampje voelt heerlijk zacht aan in uw armen. Met zijn op maat gemaakte bont gestreepte T-shirt, de overall en het petje voor extra charme is deze kunstenaarspop een ware schat voor iedere poppenverzamelaarster. U moet u de kleine “Luca” in geen geval laten ontgaan!

Een exclusieve poppendroom
De verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Laat u deze heerlijke schat niet ontgaan en reserveer uw unieke babypop “Je bent zo schattig, kleine Luca” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor veeleisende verzamelaars. Iedere pop is een unicaat en kan iets afwijken van de afbeelding.