Je maintiendrai – polshorloge

Uniek herenhorloge

  • Roestvrijstalen chronograaf met kwartsuurwerk
  • Gestikte band van echt leer
  • Waterdichtheid: 3 ATM
  • Stopwatch met seconden- en minutenweergave
  • Wereldwijd beperkt tot 99 productiedagen

Band: ca. 2,2 cm breed, voor polsomvang van ca. 17 tot 22,5 cm
Ø horlogehuis: ca. 4,3 cm
Hoogte huis: 11 mm

€ 199,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie
Productnummer:
531-FAN04.01

Al sinds 1815 zijn de Nederlanden een onafhankelijk koninkrijk. Sindsdien heeft dit land altijd weer laten zien, tot welke prestaties de bewoners in staat zijn – een reden, om als inwoner trots te zijn op dit land. Laat uw liefde voor uw land zien, met het evenzo elegante en hoogwaardige alsook vaderlandslievende horloge: draag dit edele herenhorloge “Je maintiendrai” aan uw pols.

Een kostbaar meesterwerk van horlogemakerskunst
De wijzerplaat toont trots de Nederlandse leeuw als reliëf. De kleur van het Oranjehuis op de 20-minuten-chronograaf en de gravure “Je maintiendrai” op de achterzijde getuigen van de liefde en verbondenheid met uw eigen land. Dit exclusieve horloge wordt van duurzaam roestvrijstaal gemaakt en loopt met een hoogwaardig kwaliteitsuurwerk op de seconde nauwkeurig. Het horloge is tot 30 meter waterdicht en wordt van een 22,5 cm lang lederen band met roestvrij stalen sluiting voorzien.

De trots van Nederland – exclusief bij The Bradford Exchange
Het unieke herenhorloge “Je maintiendrai” verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange. De oplage van dit unieke verzamelaarsobject is wereldwijd beperkt tot 99 productiedagen. De authenticiteit van dit exemplaar wordt met een echtheidscertificaat gegarandeerd. Laat zien, dat u trots bent op uw vaderland en reserveer dit herenhorloge “Je maintiendrai” het beste vandaag nog.