Katjes zijn de vreugde van mijn leven – elektrische kaarsenset

Kaarsentrio met kattenmotieven

  • Met de hand vervaardigd kaarsentrio
  • Met afneembare kandelaars
  • Heerlijke kattenmotieven van Jürgen Scholz
  • Vlamloos door LED-verlichting
  • Inclusief echtheidscertificaat

Grote kaars: 15,2 cm • Middelgrote kaars: 12,7 cm • Kleine kaars: 10,1 cm
Doorsnede van de kaarsen: 7,6 cm

Iedere kaars heeft 3 “AAA”-batterijtjes nodig (niet meegeleverd)

€ 99,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
426-TRA07.01

Lieve katjes hebben vele manieren om onze harten te veroveren. Ze zijn speels en aanhalerig, soms schuchter en dan weer trots, maar steeds charmant. Daarom behoren ze ook tot de populairste verzamelaarsmotieven op de hele wereld. En vooral als ze uit het atelier van Jürgen Scholz komen. In de wereldwijde kring van verzamelaars en kattenvrienden staan zijn vrolijke werken hoog in aanzien, want hij en zijn katjes zijn gewoon onmiskenbaar.

Uniek kaarsentrio met de kunst van Jürgen-Scholz
En zo sieren ook drie geselecteerde kattenmotieven van Jürgen Scholz dit met de hand vervaardigde kaarsentrio. De taferelen tonen onweerstaanbaar pluizige katjes bij het spelen en uitrusten. Elke kaars zit in een bronskleurige, afneembare kandelaar en ze kunnen in willekeurige volgorde worden geplaatst. Op een kaars staat de ontroerende boodschap (in het Engels): “Katten laten pootafdrukken achter op ons hart en vullen ons leven met liefde”. De vlamloze kaarsen stralen met realistisch licht en versterken de beeldtaal en het effect van de set.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De set verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Breng de charme van schattige katjes in uw woning en bestel uw kaarsentrio beter nog vandaag!

©Jürgen Scholz