Katjesmaan — sierhanger

Diamanthanger met katjesmotief van Kayomi Harai

  • Bezet met een echte diamant
  • Met katjesmotief van Kayomi Harai
  • Filigraanwerk met rodiumplattering
  • Met SvenkaTM-kristallen
  • Inclusief lichteffect in het donker

Breedte hanger: 2,7 cm
Lengte van de halsketting: 45,7 cm

* Om de halve maan te laten schijnen, moet het medaillon eerst in een sterke lichtbron worden gehouden.

€ 89,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 44,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
522-DIA05.01

Geïnspireerd door de charme van schattige katjes

Hoog boven aan de hemel staat de maan en werpt zijn zilverglanzende licht op de onder hem liggende tuinen van een voorstadwijk. Na een zomerse dag van dartelen en jagen op vlinders sluimeren twee katjes als engeltjes in hun mandje. De gerenommeerde kunstenares Kayomi Harai verrukt ons steeds weer met haar lieflijke katjesmotieven, die ons hart met zoveel vreugde vullen. Draag nu een uniek sieraad, waarin de liefl ijkheid van de glinsterende maan en twee schattige katjes op magische wijze tot hun recht komen!

Edel sieraad met kunstenaarsmotief
Het kleurintensieve portret van twee katjes van Kayomi Harai wordt omlijst door een halve maan, waarvan het oppervlak is voorzien van een rodiumgeplatteerd filigraanwerk. Het filigraanwerk is bezet met echte SvenkaTM-kristallen en in het donker begint de halve maan eronder licht blauwkleurig te glanzen. Op het verbindingsoog van de halsketting is handmatig een echte diamant aangebracht. Op de achterzijde van de hanger staat het fijne inschrift: “Niet alle engelen hebben vleugels!”

Exclusief bij The Bradford Exchange
De sierhanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertificaat garandeert u een hoge kwaliteit en de authenticiteit. Draag een uniek sieraad – fascinerend fraai zowel bij dag als bij nacht – en reserveer uw exemplaar van de hanger “Katjesmaan” beter nog vandaag!