Kattenmagie – hanger

Sierhanger met de kunst van Lisa Parker

 • Bezet met een echte diamant
 • Met kattenmotief van Lisa Parker
 • Filigraanwerk met rodiumplattering
 • Met Swarovski®-kristallen
 • Inclusief lichteffect in het donker*

Breedte hanger: 3,4 cm
Lengte halsketting: 45 cm

* Om de halve maan te laten schijnen, moet het medaillon eerst in een sterke lichtbron worden gehouden.

€ 79,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 39,95 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie
Productnummer:
526-DIA14.01

Een wereld vol mystiek en magie!
Terwijl het spookuur nadert, is een zwarte kat gezellig op een stapel toverboeken gaan liggen en kijkt gefascineerd naar het flikkeren van een kaars. Ze ziet daarin dingen, die wij niet waarnemen. En als `s-nachts om 12 uur het spookuur slaat, nemen katten de heerschappij over en komen in contact met een wereld vol betovering en magie. De gerenommeerde kunstenares Lisa Parker staat bekend om haar indrukwekkende dierenportretten. U kunt nu een uniek sieraad dragen, waarin het mystieke wezen van onze poezen majestueus tot uitdrukking komt!

Edel sieraad met kunstenaarsmotief
Het kleurintensieve portret van een zwarte kat van Lisa Parker wordt omlijst door een halve maan, waarvan het oppervlak is voorzien van rodiumgeplatteerd filigraanwerk. Het filigraanwerk is bezet met echte Swarovski®-kristallen en in het donker begint de halve maan eronder licht blauwkleurig te glanzen. Op het verbindingsoog van de halsketting is handmatig een echte diamant aangebracht. Op de achterzijde van de hanger staat het fijne inschrift: “The Witching Hour” (“Het spookuur”)!

Exclusief bij The Bradford Exchange
De sierhanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertifi caat garandeert u een hoge kwaliteit en de authenticiteit. Toon uw bewondering voor het mysterieuze karakter van katten en draag een uniek sieraad – zowel overdag als ’s nachts fascinerend mooi. Reserveer uw exemplaar van de hanger “Kattenmagie” beter nog vandaag!

© Lisa Parker

Misschien vind je dit ook leuk
 1. Gelukkige tijden
  Gelukkige tijden
  € 199,80
 2. Poezentijd
  Poezentijd
  € 119,90