Kerstavond thuis - kerstkrans

Feestelijke kerstdecoratie met muziek, beweging en verlichting

  • Altijd groene kerstkrans
  • Sfeervol verlicht
  • Met de hand beschilderd Thomas-Kinkade-miniatuurkerstdorp
  • Met rijdende stoomlocomotief
  • Speelt een medley van acht populaire kerstmelodieën

Diameter: ca. 30,5 cm

Functioneert met AC-adapter (inclusief) of 3 “AA”-batterijen (niet meegeleverd)

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-21043-001G

Première: Altijd groene kerstkrans met rijdende trein
De gedachte aan kerstmis, het feest van de liefde, vervult onze harten met grote vreugde. Dan versieren we onze woning met stralende verlichting en vers groen, terwijl bij dit alles vrolijke kerstmelodieën klinken.

Altijd groene kerstdecoratie – ieder jaar weer even schitterend
Geniet nu van een altijd groene kerstdecoratie geïnspireerd door de unieke kunst van Thomas Kinkade. Deze kerstkrans is rijk versierd met levensechte met de hand vervaardigde kerststerren, hulsttakjes, dennenappels, rode hulstbesjes en dennentakken. Zo geniet u ieder jaar weer van een schitterende kerstdecoratie, die er altijd zo vers uitziet als op de eerste dag!

Een meesterwerk van licht, muziek en beweging!
In het centrum van de kerstkrans bevindt zich een met de hand vervaardigd en beschilderd miniatuur-kerstdorpje met drie huizen. De gebouwen zijn ontleend aan bekende schilderingen van Thomas Kinkade en beleven hier een driedimensionale wedergeboorte. Een druk op de knop is voldoende en alles straalt in feestelijke verlichting, terwijl een echt miniatuurtreintje zijn rondjes draait om dit schitterende tafereel. De ouderwetse charme van de trein herinnert ons daarbij aan de weg, die we voor onze dierbaren afleggen. Het muziekmechaniek speelt een medley van acht populaire kerstmelodieën, zoals bijvoorbeeld “Jingle Bells”.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze unieke kerstkrans verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is streng gelimiteerd tot slechts 120 productiedagen. Doe uzelf niet alleen een schitterende kerstkrans cadeau, maar ook een echt kunstwerk, dat uw kerstdecoratie jaren lang zal verrijken. Bestel “Kerstavond thuis” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk