Welkom thuis, poesje

  • grotte: ca. 25,4 cm
  • meesterlijk met de hand vervaardigd van vinyl
  • schattige, levensechte pop die haar kleine vriendje kan knuffelen... en meer!
  • het poesje is volledig gemodelleerd en uitneembaar
  • schattige outfit met Vichy-ruitjes en sluitingen met strikjes
  • exclusief van The Ashton-Drake Galleries
  • met echtheids-certificaat
€ 129,90

Verzending & Service: € 7,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02037-001

Maar één omarming en dit kleine meisje wist het meteen, ze zullen heel goede vrienden zijn! Het is een geweldig moment als een kind zijn eerste huisdier uitzoekt. En deze kleine huistijger is zeker de beste vriend die een klein meisje kan hebben! De bekroonde poppenkunstenares Jane Bradbury heeft met haar nieuwste creatie dit geweldige geluksmoment vastgelegd en voor u geportretteerd: “Welkom thuis, poesje”.

Deze betoverende verzamelaarspop werd met de hand vervaardigd en minutieus met de hand gekleurd. Deze kleine schat is 25,4 cm groot, kan staan en zitten. Met haar schattige krullen, haar grote, blauwe ogen en haar kleine snoezige voetjes in sandaaltjes is ze ongelooflijke levensecht. Haar ogen stralen van geluk, terwijl ze het poesje in haar armen houdt en ze lijkt bijna te vragen “Mag ik het houden?”

De kunstenaarspop draagt een lavendelkleurig zomerjurkje met Vichy-ruitjes en met kant afgezet. De geplooide pantalon worden beneden met fijne strikjes afgesloten. Ook het uitneembare en volledig gemodelleerde poesje draagt een klein strikje. De Pop “Welkom thuis, poesje” verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en
is in de handel niet verkrijgbaar. Een echtheids-certificaat is bij het meesterwerk bijgevoegd en attesteert de authenticiteit ervan aan.

Misschien vind je dit ook leuk