Klein monstertje Felix

Een interactieve babypop van Linda Murray

  • Van Linda Murray
  • Met de hand vervaardigd van levensecht RealTouch®-vinyl
  • Met aanrakingsactivering
  • Met grappige monstermuts en kostuum

Groote: 45,7 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1HEEL-JAAR terugeefgarantie
Productnummer:
03-02355-001

Er is bijna geen mooier en hart-verwarmender geluid, dan het vrolijke lachen van een baby. Een druk op de knop op een van de beide oranje gekleurde kwasten van de monstermuts van deze kleine rakker is voldoende en de vleugels beginnen te fladderen. Meteen hoort u hem lachen en kraaien van plezier en voordat u u het weet, heeft hij u met zijn lachen aangestoken. Geen wonder dus, dat het monsterkostuum zijn lievelingsoutfit is ... en dat van zijn ouders!

Levensecht geanimeerd – geweldig gekostumeerd
De vele malen bekroonde poppen-kunstenares Linda Murray heeft met de pop “Klein monstertje Felix” opnieuw een meesterwerk gecreëerd. Ook bij deze kleine jongen wordt duidelijk, met hoeveel liefde en passie hij ontworpen is. Deze brutale rakker straalt zoveel levensenergie uit, dat je hem van opwinding bijna op en neer ziet huppen.  Met de hand van RealTouch®-vinyl vervaardigd, is dit materiaal uitstekend geschikt om de kleine met leven te vervullen. Van de rimpeltjes op zijn kleine voetjes, zijn wipneusje, tot aan zijn brede glimlach van oor tot oor. Zijn met de hand beschilderde huid is daarbij zo zacht en natuurlijk dat u hem steeds weer wilt strelen.
Onweerstaanbaar maakt deze jongen echter zijn innovatieve aanrakings­activering. Met een druk op de knop fladderen de vleugels van zijn monster­muts van fleece en hij begint van plezier te giechelen. Dit “Kleine monstertje Felix” draagt zijn naam vanwege zijn muts, maar hij is natuurlijk het vriendelijkste monster, dat je je kunt voorstellen. Zijn grappige lachje, het oranje plukje haar en de kleine lila vleugeltjes maken dat meer dan duidelijk. Speciaal voor ons “Kleine monstertje Felix” gemaakt zijn ook zijn lila fleece overal en zijn groene T-shirt, inclusief de wat de kleur betreft bijpassende applicaties.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
De interactieve babypop “Klein monstertje Felix” verschijnt exclusief alleen bij The Ashton-Drake Galleries en is in de handel niet verkrijgbaar. Een echtheidscertificaat, als bewijs van zijn authenticiteit begeleidt de 45,7 cm grote pop. Geniet al gauw van het aanstekende lachen van deze vrolijke rakker en reserveer “Klein monstertje Felix” het liefst nog vandaag!