Kleine Finn – babypop

Jungenpuppe von der Puppenkünstlerin Ping Lau

  • Ontworpen door de poppenmeesteres Ping Lau
  • Levensecht handmatig beschilderd
  • Met de hand vervaardigd van RealTouch®-vinyl
  • Zo zwaar als een echte baby
  • Geur van vers babypoeder

Afmetingen: 45,7 cm

€ 99,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-03047-001

Levensecht meesterwerk voor poppenliefhebbers van oud tot jong
Vanaf het moment, dat ze de schattige “Finn” voor het eerst gezien hebben, wisten ze, dat hij iets heel bijzonders is. Dus hebben ze hem een outfit gegeven, dat de wereld laat weten, dat er niemand is zoals hij. De bekroonde poppenkunstenares Ping Lau schiep het ontwerp voor deze unieke combinatie van een echte verzamelaarspop en een kinderspeelpop. Met haar talent, om levensechte emoties in de kleine poppengezichtjes te toveren, is er een pop ontstaan, die niet alleen voldoet aan de hoge eisen van echte verzamelaars, maar die ook uw kinderen en kleinkinderen enthousiast zal maken!

Levensecht tot in het kleinste detail
Deze unieke poppenschat is schitterend met de hand vervaardigd. Hoofdje, armpjes en beentjes bestaan uit ons levensechte RealTouch®-vinyl. Dit materiaal is uitstekend geschikt, om de zachte babyhuid levensecht na te bootsen. Het zachte stoffen lijfje en het realistische gewicht versterken het onvergelijkelijke gevoel, een echte baby in uw armen te hebben. Zijn leuke wipneusje, zijn roze wangetjes en de handmatig ingebrachte haartjes – alles aan “Finn” is levensecht vormgegeven en gedetailleerd beschilderd. Zijn geur van vers babypoeder maakt het spelen met de kleine “Finn” nog realistischer. Til hem op, neem hem in uw armen en u zult uw kleine “Finn” niet meer willen afgeven.

Met heerlijke kleertjes
De kleine schat draagt een schattig monster- T-shirtje en een bijpassend kleurig broekje. De woorden “One of a kind” (“uniek”) op het T-shirtje accentueren zijn heel bijzondere status. Dankzij de afneembare magnetische fopspeen kunt u “Finn” vredig sabbelend of vrolijk stralend presenteren.

Een exclusieve poppendroom
Dit unieke poppenkunstwerk – verzamelaarsen speelpop tegelijk – verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertificaat bewijst de hoge kwaliteit en de authenticiteit van uw exemplaar. Verzeker u beter vandaag nog van de “Kleine Fin”!

Iedere pop is een unicaat en kan licht afwijken van de afbeelding. Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar!

Misschien vind je dit ook leuk