Kleine Noah - dolgelukkig

Kunstenaarspopp door de kunstenares Linda Murray

  • Interactief: hij draait zijn hoofdje en is blij 
  • Van levensecht RealTouch®-vinyl 
  • Ontworpen door de poppenkunstenares Linda Murray
  • Met met de hand aangebracht haren
  • Inclusief op maat gemaakte kleding

Originele grootte: ca. 56 cm

€ 249,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 49,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
03-01878-002

Zijn lachen is aanstekelijk
Wat een prachtige tijd als de kleine baby de wereld ontdekt. Alles is nieuw. Alles is leuk en tovert een lach op het gezichtje van die schattige engel. Nieuwsgierigheid, levensvreugde en geluk stralen dan uit het gezichtje. Dit moment heeft de kunstenares Linda Murray op geweldige wijze geportretteerd. “Kleine Noah – dolgelukkig”!

Levensecht vrolijk kind
De kleine “Noah” is van levensecht RealTouch®-vinyl vervaardigd. Dankzij het verborgen mechanisme reageert de kleine op uw aanraking: hij draait dan zijn hoofdje in uw richting en kirt van plezier. “Noah’s” haren zijn minutieus met de hand geïmplanteerd en hij kijkt u met zijn grote ogen aan.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
Dit meesterwerk van Linda Murray verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries. Verzeker u van uw exemplaar het liefst nog vandaag: reserveer de kunstenaarspop “Kleine Noah – dolgelukkig” en verheugt u zich op een babypop die op uw reageert!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.