Kleine ontdekkingsreiziger – kunstenaarspop

Verzamelpop van kunstenaar Ping Lau

  • Gemaakt van levensecht RealTouch®-vinyl
  • Levensechte handkleuring
  • Op maat gemaakt, 6-delig outfit voor buiten
  • Met Rugzak van suède kunstleer
  • Inclusief schattig libellenvriend

Grootte: 55,9 cm

€ 249,90

Verzending & Service: € 14,90

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 49,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
03-03248-001

Een avontuurtje begint, om de natuur te verkennen!
Sinds de kleine Liam met zijn ouders ging kamperen, houdt hij van de natuur en alles wat er te ontdekken valt. En vandaag heeft hij iets heel bijzonders gepland. Zodra hij terugkomt van de kleuterschool, maakt hij zich klaar voor een grote tuinexpeditie bij zijn grootouders. Expeditie naar de tuin van zijn grootouders. Natuurlijk mag zijn rugzak, waarin hij al zijn schatten kan verzamelen, niet ontbreken. En als er een libel op zijn hand landt, is de dag helemaal geslaagd en heeft hij een nieuwe vriend gemaakt!

Meesterwerk van poppenkast
De internationaal veelgevraagde poppenkunstenaar Ping Lau heeft dit beeld fantastisch in scène gezet en tot leven gebracht met haar nieuwste meesterwerk – exclusief voor The Ashton-Drake Galleries! De kleine “Liam” is gemaakt van zacht RealTouch® vinyl dat niet alleen levensecht aanvoelt, maar ook zijn vrolijke gezichtsuitdrukkingen prachtig laat uitkomen. Het gezicht en de huid zijn met de hand gekleurd om elk detail natuurgetrouw vast te leggen. Zijn haar is een zachte, ragfijne blonde pruik die hem het uiterlijk van een echte peuter geeft. Plus, „Liam“ wil je zijn zoemende libellenvriend laten zien, en met zijn beweegbare armen kan hij precies dat doen.

Met 6-delige outdoor outfit
“Liam” draagt een op maat gemaakte 6-delige outdooroutfit met een geruit shirt met korte mouwen, een kaki joggingbroek, een sherpa vest en wandelschoenen met sokken. En met zijn faux suède rugzak ziet hij er echt uit als een kleine ontdekkingsreiziger. Inclusief vrij plaatsbaar libellenvriendje.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
De verzamelaarspop is exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange, en is niet verkrijgbaar in winkels. Het bijgevoegde echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en authenticiteit van elke pop. Verrijk je collectie met het nieuwste meesterwerk van Ping Lau en bestel de unieke verzamelpop "Kleine ontdekkingsreiziger” vandaag nog!

 

 

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor veeleisende verzamelaars. Iedere pop is een unicaat en kan iets afwijken van de afbeelding.