Het kleine katje Klara – babypop

Exclusieve kunstenaarspop van Ping Lau

  • Van RealTouch®-vinyl
  • Liefdevol met de hand beschilderd
  • Met exclusieve kleertjes
  • Met de hand ingebrachte haartjes en wimpertjes
  • Ontworpen door de kunstenares Ping Lau

Grootte: 40,6 cm

€ 169,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02617-001

Een onweerstaanbaar “katje”
Nieuwsgierig als een klein katje rusten de ogen van deze heerlijke kleine schat op u, vanaf het moment, dat u de kamer betreedt. Voel haar onweerstaanbare uitstraling. Het tedere gezichtje is zo levensecht getroffen, dat het alleen maar uit de hand van de geweldige kunstenares Ping Lau kan komen. Zowel van collega’s als verzamelaars geniet ze de hoogste waardering voor haar adembenemend realistische poppenportretten. Haar kunstvaardigheid, om levensechte emoties op de kleine poppengezichtjes te toveren, die hart en ogen beide aanspreken, is ongeëvenaard. “Het kleine katje Klara” is het nieuwste poppenportret in het indrukwekkende oeuvre van Ping Lau en een belangrijke aanwinst voor het exclusieve assortiment van The Ashton-Drake Galleries.

Een kleine schat van top tot teen
De schattige “Klara” is met de hand vervaardigd van het unieke Real Touch®-vinyl. Dit materiaal is uitstekend geschikt, om de zachte babyhuid levensecht weer te geven. Haar leuke wipneusje, haar roze wangetjes en de fijne huidplooitjes in haar vingertjes en voetjes – alles aan “Klara” is levensecht vormgegeven en gedetailleerd van kleur voorzien.

De rijk uitgevoerde handmatige verwerking maakt deze kunstenaarspop ongeloofl ijk levensecht.
“Klara” is liefdevol gemodelleerd door de kunstenares Ping Lau en vervolgens vervaardigd in rijk uitgevoerde handmatige verwerking, zodat ze er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Gezicht, handjes en voetjes zijn handmatig beschilderd door meesters in hun vak. Ook de fijne blonde haartjes en de tedere wimpertjes zijn met de hand ingebracht. Het gewicht van “Klara” geeft u het onvergelijkelijke gevoel, een echte baby in uw armen te hebben. Wieg de prachtige kleine engel in uw armen en u voelt haar levensechte gewicht.

Op maat gemaakte kleertjes
De kleine “Klara” draagt een grijs jurkje met qua kleur daarbij passende grijs-wit gestreepte leggings. Een grote roze strik op het haarbandje siert het lieve hoofdje. Het jurkje is voorzien van het speelse kopje van een muis, inclusief snorharen en twee spitse oortjes.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
Deze betoverende pop van de kunstenares Ping Lau verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertifi caat bewijst de authenticiteit van deze unieke kunstenaarspop. Mis deze mijlpaal in de poppenvormgeving niet en bestel de verzamelaarspop “Het kleine katje Klara” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor ambitieuze verzamelaars. Elke pop is uniek en kan in geringe mate van de afbeelding afwijken

Misschien vind je dit ook leuk