Krakeling-Resi – meisjespop

Levensechte meisjespop in traditionele dirndl-outfi t

  • Van de poppenkunstenares Monika Levenig
  • Vervaardigd van hoogwaardig verzamelaarsvinyl
  • Het stoffen lijfje maakt zittende of liggende houdingen mogelijk
  • Met de hand vervaardigd en beschilderd
  • In traditionele klederdracht

Lengte liggend 56 cm, zittend 35 cm hoog, kledingmaat 56

€ 179,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
722-SUP08.01

Een krakeling als gemaakt voor haar
Heel trots draagt de kleine “Resi” haar eerste eigen dirndl-jurkje en verheugt zich ontzettend om met haar ouders naar de plaatselijke kermis te gaan. Mama heeft speciaal voor deze gelegenheid een bloemenkransje gevlochten en een vlot staartje gemaakt. Als “Resi” van papa dan ook nog een reusachtige krakeling helemaal voor haar alleen krijgt, is haar geluk perfect!

Monika Levenigs poppencreatie is als gemaakt voor de hartverwarmende traditionele klederdrachtstijl. “Resi” wordt u toegezonden in een schitterend dirndl-jurkje, een geborduurd schortje en een chique bloes. De levensechte vormgeving van geurloos vinyl en het stoffen lijfje maakt zittende en liggende poses mogelijk. Een echte eyecatcher zijn de blonde haartjes van faux-mohair met het vlotte staartje en het schattige haarbandje. De stoffen krakeling en de fraaie babyschoentjes ronden de outfi t perfect af.

Van Monika Levenig exclusief voor The Ashton-Drake Galleries
De pop verschijnt als een exclusief ontwerp van de kunstenares Monika Levenig uitsluitend bij The Ashton-Drake Galleries. Het meegezonden echtheidscertifi caat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Verzeker u van “Krakeling-Resi” en bestel beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.