Kunstenaarsdromen – kleurset-collectie

Kleurset-collectie voor volwassenen

  • Naar de kunst van Thomas Kinkade
  • Vijf exclusieve patronen in elke set
  • Hoogwaardig kunstenaarspapier voor het inkleuren
  • Inclusief 12 kleurpotloden in kunstenaarskwaliteit
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Afmetingen van elk patroon: 35,6 x 27,9 cm (b x h).


Afgebeeld ziet u verdere uitgaven van de collectie. Iedere levering van de collectie wordt met tussenpozen van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.


Prijs: per levering

€ 49,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
14-01897

Ontdek de kunstenaar in u
Ontspan u van de dagelijkse stress en vertrek naar een plaats, waar u uw artistieke zijde met adembenemende resultaten tot uitdrukking kunt brengen. Met deze kleurset-collectie voor volwassenen bevindt u zich in de voetsporen van Thomas Kinkade, een van de wereldwijd populairste hedendaagse kunstenaars, en creëert u uw geheel persoonlijke meesterwerken!

Een unieke kunstenaarsreis in de wereld van Thomas Kinkade
Of u nu een beginner of een expert bent, dit is uw unieke gelegenheid, om enkele van de meesterwerken van Thomas Kinkade met eigen hand nieuw leven in te blazen. Elke editie van deze kleurset-collectie biedt u vijf zorgvuldig geselecteerde kleurpatronen, die beroemde meesterwerken van de Schilder van het licht™ in fijne contouren weergeven, waaronder de “Bergkapel” of de “Lantaarnbrug”. De patronen zijn gedrukt op hoogwaardig zuiver wit kunstenaarspapier, zodat de kleurgetrouwheid gewaarborgd is en uw voltooide kunstwerk geschikt is om trots getoond te worden in uw woning of kantoor. Volg het origineel van de kunstenaar – of laat uw fantasie de vrije loop, door van elk kunstwerk een echt unicaat te maken en de kleuren voor uw eigen unieke meesterwerk te mengen.

Hoogwaardige kunstenaarskleurpotloden
Elke set bevat ook een palet met twaalf kleurpotloden in kunstenaarskwaliteit, om het unieke kleurengamma van Thomas Kinkade te volgen. Daarnaast ontvangt u een overzicht met praktische tips voor het artistieke inkleuren.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze kleurset-collectie verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een meegezonden echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elke uitgave. Word binnen de kortste keren een meesterkunstenaar en ontvlucht de stress van het dagelijks leven. Start uw unieke Thomas-Kinkade-kleurset-collectie “Kunstenaarsdromen” en bestel beter vandaag nog de startuitgave “Thomas Kinkade set 1”!

 

 

©2021 Thomas Kinkade, The Thomas Kinkade Company, Morgan Hill, CA., All Rights Reserved

Misschien vind je dit ook leuk