Knusse Sarah

Levensechte babypop van Linda Murray

  • Van RealTouch®-Vinyl
  • Levensecht in uiterlijk en gewicht
  • Met gebreid pullovertje en gebreide schoentjes
  • Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries

Größe: 40,6 cm

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1HEEL-JAAR terugeefgarantie
Productnummer:
03-02338-001

De lieve kleine “Sarah” straalt zoveel vreugde en charme uit, dat je alleen maar gek op haar kunt worden, vooral haar oma! Met veel liefde en toewijding heeft haar oma een pullovertje en schoentjes voor haar gebreid. Daarin is het kleintje steeds lekker warm ingepakt. In haar knusse outfi t moet je de kleine Sarah wel adoreren. De veelvuldig bekroonde poppenkunstenares Linda Murray heeft met de kleine “Sarah” een pop gecreëerd, die je met grote ogen stralend aankijkt en alleen maar geknuffeld wil worden. Een meesterwerk van levensechtheid!!

Indrukwekkend levensecht en liefdevol gekleed
“Sarah” is met de hand vervaardigd van het allerbeste RealTouch®-vinyl. Daardoor zijn haar grappige wipneusje, de tere vingertjes en voetjes nog echter. Haar fijne babyhaar is met de hand aangebracht en haar kleine lichaampje kan in iedere positie worden gebracht. Sarahs stralend blauwe ogen laten u niet meer los en als u haar in uw armen neemt, voelt u ook haar levensechte gewicht. Het betoverende engeltje draagt een op maat gemaakt gebreid pullovertje van lichtblauwe wol en hierbij passende babyschoentjes. Daaronder zit een geel-witte katoenen body en een bandje met een geel strikje siert haar haren. Het kostbare ensemble completeert de verschijning van
de kleine Sarah zo volkomen, dat u haar bij iedere gelegenheid wilt laten zien.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
De “Knusse Sarah” wordt u toegezonden met een echtheidscertificaat. Het garandeert u de exclusiviteit en kwaliteit van deze unieke verzamelaarspop. Deze vrolijke kleine knuffelbaby is exclusief verkrijgbaar bij The Ashton-Drake Galleries. Aarzel dus niet en bestel de “Knusse Sarah” beter nog meteen vandaag!


Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor veeleisende verzamelaars. Iedere pop is een unicaat en kan iets afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk