Vandaag is badderdag, Lola – babypop

Exclusieve verzamelaarspop van Linda Murray

  • Van het allerfijnste, wasbare RealTouch®-Vinyl
  • Met de hand vervaardigd
  • Beweeglijke armpjes en beentjes
  • Handmatig ingebrachte haartjes, die gewassen en gekamd kunnen worden
  • Grappige badaccessoires GRATIS voor u 

Grootte: 44,5 cm

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02593-001

Beleef unieke badpret met deze verzamelaarspop van Linda Murray!
Een blik op de zonnige glimlach, de zachte ronde wangetjes, de stralende gelukkige oogjes is voldoende en men weet, hoe de kleine “Lola” van haar bad geniet. Van haar krulhaartjes tot haar sierlijke kleine voetjes straalt het kleine Afro-Amerikaanse meisje geluk en zonneschijn uit. En ook u zult gelukkig zijn, als u ontdekt, dat u de zijdeachtige zachte huid van de kleine nimf met warm water kunt badderen en de zachte krulletjes kunt wassen. De gerenommeerde poppenkunstenares Linda Murray heeft een onweerstaanbare babypop ontworpen, die u echt kunt wassen en badderen. Door ons gepatenteerd RealTouch®-vinyl is de pop zo levensecht, dat je ze bijna hoort giechelen.

Levensecht en uniek – nu zelfs in bad
“Lola” heeft zacht, krullend, met de hand ingebracht haar, dat u met shampoo kunt wassen. Haar grote bruine ogen, haar fijne wimpertjes en haar stralende blik brengen het lieve gezichtje tot leven. Het lijfje is met de hand vervaardigd van het allerfijnste RealTouch®-vinyl en voelt zo levensecht aan als echte huid. Door de lengte van “Lola” van 44 cm en haar beweeglijkheid zult u het gevoel hebben, een echte baby in bad te doen.

Grappige badaccessoires – GRATIS voor u meegezonden
Wanneer “Lola” klaar is met haar badderdag, wikkelt u haar in een vrolijke eendjesbaddoek. Kijk maar eens, hoe origineel de capuchon eruitziet. En als het kleine meisje het koud heeft, kan ze haar handjes zelfs in de opgenaaide eendenpootjes steken. Zo kan de kleine schat na een uitvoerig bad zachtjes worden drooggewreven. GRATIS voor u ook nog een klein shampoofl esje, dat u zelf kunt vullen en een pink haarborsteltje.

Mis deze unieke kans niet
De verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertifi caat garandeert de hoge kwaliteit en authenticiteit. Verheug u op een kleine badnimf, die wacht, om door u verwend te worden. Bestel “Vandaag is badderdag, Lola” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk