Lea geniet van de zomer

Kunstenaarspop van Monika Gerdes

  • Van levensecht RealTouch®-Vinyl
  • Lichaam van zachte stof
  • Met accessoires
  • Natuurlijk werkende ogen
  • Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries

Grootte: 61 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 14,90

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
722-JE014.01

Eindelijk! Eindelijk is het weer zomer! “Lea’s” vrolijke gezichtje is vol levensvreugde. De zonnestralen kietelen haar op het schattige puntje van haar neus en overal zoemt en bromt het, de lucht ruikt naar bloemen en gras. Gewoon heerlijk! Wat is er mooier dan een warme zomerse dag in de vrije natuur?

Een kinderportret vol vrolijkheid en liefde
Dankzij de Duitse kunstenares Monika Gerdes, die de kleine “Lea geniet van de zomer” exclusief voor onze klanten, dus u, heeft ontworpen, kunt u dit wonderbaarlijke levensgevoel elke dag opnieuw beleven en ervan genieten. Op haar onmiskenbare manier heeft ze een kinderportret gecreëerd dat niet vrolijker en meeslepender zijn kan. “Lea geniet van de zomer” wekt zomergevoelens op in iedereen; kijk in haar blauwe ogen en u begrijpt, wat we bedoelen.

Van vinyl in verzamelaarskwaliteit met veel accessoires
Het lachende gezichtje, de zacht ledemaatjes en de borstplaat zijn van hoogwaardig en reukloos vinyl in verzamelaarskwaliteit vervaardigd. Het lichaam van de kleine “Lea” is van zachte stof. De stralende, bijna natuurlijk werkende ogen maken van deze pop een heel bijzondere schat! Op maat gemaakte accessoires zoals T-shirt, spijkerjurkje met schouderbanden, wit pofbroekje en modieuze gymschoentjes ronden “Lea’s” zomerse uitstraling af.

Exclusieve wereldprimeur bij The Ashton-Drake Galleries
De gerenommeerde kunstenares Monika Gerdes ontwierp “Lea geniet van de zomer” exclusief voor The Ashton-Drake Galleries en wij zijn er trots op, u haar vandaag als wereldprimeur te mogen voorstellen. Beleef de vrolijkheid van een klein meisje en verheug u op “Lea geniet van de zomer”! Reserveer uw “Lea” het liefst meteen vandaag!


Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor veeleisende verzamelaars. Iedere pop is een unicaat en kan iets afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk