Liefdesgroeten – koperen armband

Armreif van massief koper

  • Met de hand vervaardigd van massief koper
  • Kostbare roségoudplattering
  • Bezet met echte Svenka™-kristallen
  • Filigraan geëmailleerd roodborstje
  • Incl. cadeaubox en gedenkkaartje

Omvang: 16 cm
Breedte: 1 tot 1,6 cm

€ 129,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
526-SAN50.01

Een liefdesboodschap op geluidloze vleugels
Het schitterende roodborstje brengt ons volgens het volksgeloof niet alleen berichten uit de hemel, maar zou ook een overbrenger van liefdesboodschappen en vreugdevol nieuws zijn. The Bradford Exchange presenteert u nu deze modieuze roodborstje- armband, als een prachtig liefdesgeschenk of een ontroerende herinnering aan een geliefde!

Filigraan met de hand vervaardigd
De armband is met de hand vervaardigd van massief koper – een materiaal waaraan de oude Egyptenaren genezende krachten toeschreven – en bezet met twee magneten die ook een genezende werking zouden hebben. Het sieraad is kostbaar geplatteerd met roségoud en toont in het midden een open hart met een levendig geëmailleerd roodborstje, omlijst door filigrane blad- en bloemenmotieven. Daarop glinsteren echte Svenka™-kristallen. Inclusief een edele cadeaubox en een ontroerend gedicht (in het Engels).

Exclusief bij The Bradford Exchange
De armband verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Draag een schitterende liefdesboodschap en bestel vandaag nog de met roségoud geplatteerde armband “Liefdesgroeten”!