Liefdevolle omarming

Gepersonaliseerde hanger met geboortestenen voor paren

  • Van massief 925 sterlingzilver
  • Met edele goudplattering
  • GRATIS met fonkelende geboortestenen bezet en gegraveerd met 2 namen van uw keuze
  • In edel sieradendoosje ook om cadeau te geven
  • Met echtheidscertificaat
  • Exclusief van The Bradford Exchange

Grootte van de hanger: 1,9 cm
Lengte van de ketting: 45,7 cm

Heeft u er a.u.b. begrip voor, dat vanwege de personalisering de levering van uw sieraad in ca 4 weken na binnenkomst van de bestelling kan plaats vinden.

LET OP: Dit product wordt vervaardigd volgens uw klantenspecificatie en is daarom van omruil uitgesloten.

€ 129,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30

Personalisieerbaar

Maximale aantal karakters: 8

Maximale aantal karakters: 8

Keuze verwijderen
Productnummer:
01-13465-001P

Twee harten – één liefde
Vier uw liefde en de pure romantiek van een tedere omarming met een sieraad, dat uitsluitend voor u en uw partner gemaakt is. Draag een uniek symbool van uw liefde en het zichtbare bewijs voor degene aan wie uw hart toebehoort: met de personaliseerbare hanger “Liefdevolle omarming”.

Met gravering en sierstenen personaliseerbaar
Deze fijne hanger met halsketting is van massief 925 sterlingzilver met de hand vervaardigd. Het moderne design van de hanger bestaat uit twee “golven”, die twee hartvormige en glinsterende geboortestenen omgeven. In elk van de beide “golven” wordt een naam van uw keuze GRATIS gegraveerd. De binnenkanten zijn met een edele goudplattering versierd. De in het midden gevatte sierstenen kunt u in de kleuren van de door u gewenste geboortemaanden GRATIS door ons laten inzetten. Op die manier gepersonaliseerd, is deze hanger een uniek geschenk voor paren, pril verliefd of al jaren onafscheidelijk. De hanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is in de handel niet verkrijgbaar. U ontvangt de hanger in een geschenkbox en met echtheidscertificaat. Laat uw partner zien wat hij voor u betekent en draag het symbool van uw wederzijdse liefde: Verzeker u van de gepersonaliseerde hanger “Liefdevolle omarming” het liefst meteen vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk