Lieve Gina – babypop

Een afro-amerikaanse krullenbol vol levensvreugde

  • Van de kunstenares Cheryl Hill
  • Met de hand vervaardigd van TrueTouch™-silicone
  • Levensecht met de hand beschilderd
  • Handmatig ingebracht krulhaar
  • Zacht stoffen lijfje voor nog meer levensechtheid

Grootte: ca. 45,7 cm hoog

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 39,96 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
03-02790-001

Ogen vol liefde, zachte babyhuid en klaar voor alle open armen!
Met haar grote bruine ogen kijkt de kleine Gina u aan en wacht erop, dat u haar innig in uw armen neemt. En eenmaal in uw armen zult u “Gina” nooit meer afstaan! Met de “Lieve Gina” presenteert The Ashton-Drake Galleries u de nieuwste creatie van de gerenommeerde en bekroonde poppenkunstenares Cheryl Hill. Elk fijn detail van deze verrukkelijke Afro-Amerikaanse baby is indrukwekkend weergegeven.

Ongelooflijk natuurlijk en levensecht
“Gina” is handmatig vervaardigd van het unieke TrueTouch™-silicone. Daardoor voelt haar huid bijna aan als die van een echte baby. Haar kleine stoffen lichaampje heeft een bijna levensecht gewicht en is zo natuurlijk en flexibel, dat u “Gina” het liefst voor altijd in uw armen zou willen houden. De fijne handmatige beschildering, de handmatig afzonderlijk ingebrachte krulhaartjes en de met de hand aangebrachte wimpertjes – elk van de zorgvuldig vormgegeven details geeft “Gina” een onweerstaanbare levensechtheid.

Schattige kleertjes
Het katoenen jurkje met zijn delicate bloemenmotieven en het bijpassende haarbandje met de twee gele en roze chiffonbloemen completeren de look van perfecte tederheid. De zachte lipjes houden de kleine fopspeen, die GRATIS fwordt meegeleverd, heerlijk op zijn plaats in “Gina’s” mondje. De fopspeen kan echter ook volledig worden uitgenomen.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
Deze schattige poppenschat verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en authenticiteit. Laat u betoveren door de charme van deze kleine Afro-Amerikaanse baby en reserveer beter vandaag nog “Lieve Gina”!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor ambitieuze verzamelaars. Elke pop is uniek en kan in geringe mate van de afbeelding afwijken.

Misschien vind je dit ook leuk