Droom zacht, baby Jakob – babypop

Babypuppe van de kunstenares Denise Farmer

  • Van zacht RealTouch®-vinyl
  • Levensecht vormgegeven en met de hand beschilderd
  • Manueel aangebrachte haartjes en wimpertjes
  • Met "berenpantoffeltjes”
  • Met vrolijke knuffelbeer

Grootte: 45,7 cm

€ 129,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-01651-001

Met je beste vriend in je armen is het heerlijk, om het dromenland in te glijden!
Vrienden voor het leven hebben we allemaal nodig. Ze moeten begrip hebben, hun liefde tonen en er gewoon zijn, als we ze nodig hebben - zo moeten onze vrienden zijn, die met ons door dik en dun gaan. Zo‘n goede vriend heeft de kleine Jakob nu al. Zijn teddy moet overal mee naar toe en met zijn knuffelvriendje kan Jakob veel beter in slaap vallen. De vermaarde kunstenares Denise Farmer heeft de diepe vriendschapsband tussen een jongetje en zijn teddy vereeuwigd in een schitterende poppencreatie.

Met de hand beschilderd en levensecht vervaardigd van RealTouch®-vinyl
De kleine “Jakob” is zorgvuldig vervaardigd van het zachte RealTouch®-vinyl, dat als geen ander materiaal geschikt is voor de levensechte imitatie van de tere babyhuid. De gedetailleerde handmatige beschildering, de manueel aangebrachte haartjes en de fijne wimpertjes zorgen voor een ongelooflijk levensechte indruk. Met GRATIS pluche teddy “Jakob” draagt een op maat gemaakt pyjamarompertje met een grappig berenmotief op zijn borst. Zijn voetjes worden warm gehouden door originele “berenpantoffeltjes”. Zijn beste vriend, zijn boven alles geliefde pluche teddy wordt natuurlijk GRATIS meegestuurd.

Exclusief van The Ashton-Drake Galleries
Dit betoverende meesterwerk van de kunstenares Denise Farmer verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en authenticiteit van deze unieke babypop. Nodig “Jakob” en zijn vriend bij u uit en wieg hem zacht in slaap. Bestel “Droom zacht, baby Jakob” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk
  1. Emilia
    Emilia
    € 169,80