Lily Rose – Babypuppe

Ontworpen door de prijsgekroonde poppenkunstenares Michelle Fagan

  • De eerste So-Truly-Soft-Silique™-pop
  • Inclusief 7-delige babyuitrusting
  • Levensechte grootte met natuurgetrouw gezicht
  • Incl. echtheidscertificaat
  • Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries

Hoogte: levensgrote 53 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR terugeefgarantie
Productnummer:
03-01547-001

Een nieuwe maatstaf voor natuurlijkheid – deze kleine zal u van uw adem beroven!
E r is niets op de wereld dat zich met het wonder- baarlijke gevoel, een baby in uw armen te houden, kan vergelijken. De tedere huid, zo zacht en heerlijk ruikend. Het lichte gewicht van een klein mensje in uw armen. Het kriebelen van het fijne haar in uw ellebogen.

Met een huid, zo teder en zacht als van een echte baby
“Lily Rose” is de eerste pop van The Ashton-Drake Galleries die uit levensechte So Truly Soft Silique™ is gemaakt. Dit materiaal imiteert de huid niet alleen in haar tederheid maar ook in haar zachtheid (hoofd en ledematen zijn van So Truly Soft Silique!). Als u de kleine aanraakt en een beetje op haar gezichtje drukt (alsof u haar neus stoot), dan zult u bijna geen verschil met een echte baby merken! Kijkt u deze kleine engel in haar stralend blauwe ogen. Ze werken zo ongelofelijk levensecht, dat u vast zult denken, dat ze u werkelijk aankijkt. Samen met de kostbare uitrusting die de schattige “Lily Rose” begeleidt ontstond zo naar de ontwerpen van de gerenommeerde en prijsgekroonde kunstenares Michelle Fagan een verzamelstuk, dat het zijnsgelijke in de wereld van de poppen niet kent.

Fantastische en op maat gemaakte 7-delige babyuitrusting inbegrepen
Deze betoverende babypop komt met een uitgebreide 7-delige baby-outfit naar u thuis. Van pyjama, een jurkje met pantalon tot en met een in kleur afgestemde babydeken met rozen-applicaties en sier- parels, brengt de kleine “Lily Rose” een complete uitrusting mee. Natuurlijk werd voor ieder op maat gemaakt deel het fijnste materiaal gebruikt. Zo ontstond een kostbare verzamelaarspop, die u en de generaties na u nog veel vreugde bezorgen zal.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries voor u en de komende generaties
Deze unieke wereldpremière verschijnt nu exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange. Het bijgevoegde echtheidscertificaat garandeert de authenticiteit en toont aan dat deze pop de eerste pop ter wereld is, die van So Truly Soft Silique gemaakt is! Aarzelt u niet en reserveert u het beste nog vandaag deze exclusieve en levensechte kunstenaarspop “Lily Rose” van Michelle Fagan!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk