Linus, de kleine hartvanger – babypop

Levensechte babypop van Linda Murray

  • Van het allerfijnste RealTouch®-vinyl
  • Met de hand beschilderd
  • Bijna levensechte gewicht
  • Handmatig ingebrachte haartjes
  • Op maat gemaakte outfit

Grootte: 43,2 cm

€ 179,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02798-001

Met zijn charme heeft hij uw hart al aan de haak!
Heel charmant zit hij daar voor u, de klep van zijn petje vlot naar boven gebogen en kijkt u zelfbewust aan met zijn hemelsblauwe ogen. De kleine man lijkt bijna aan te voelen, dat hij een echte hartvanger is, want niemand kan aan zijn uitstraling ontkomen.

“Linus, de kleine hartvanger” is de nieuwste verzamelaarseditie van The Ashton-Drake Galleries – exclusief gecreëerd door de kunstenares Linda Murray, om poppenverzamelaars over de hele wereld enthousiast te maken. Het schattige jongetje is vervaardigd van het allerfijnste RealTouch®-vinyl en liefdevol met de hand beschilderd. Ook zijn fijne haartjes zijn met grote nauwkeurigheid handmatig aangebracht, waardoor hij er nog natuurlijker uitziet. Hij draagt een schattig exclusief voor hem vervaardigd eendelig pakje en een in ieder opzicht bijpassend petje. U zult zien: met zijn natuurlijke charme zal de kleine visser uw hart in een mum van tijd veroveren! Aarzel niet en bestel vandaag nog de kunstenaarspop “Linus, de kleine hartvanger” compleet met accessoires!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk