Ariël, de zeemeermin – Disney-sculptuur

Offiziell lizenzierte Disney-Skulptur

  • Officieel door Disney geautoriseerd
  • Met de hand gemodelleerd in dynamische poses
  • Handmatig beschilderd in stralende kleuren
  • Glinsterende golf van kunstglas
  • Strikt gelimiteerde oplage

Grootte: 19 cm x 30,5 cm (b x h)

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-24951-001

Een magische wereld wacht op u
Ariël, de kleine zeemeermin, droomt van een leven op het land en krijgt daarom altijd ruzie met haar vader, koning Triton. De boze zeeheks Ursula, ooit verbannen door koning Triton, bekijkt de gebeurtenissen van achter de schermen en ziet in de nieuwsgierige Ariël haar kans op wraak. Beleef nu de magie van de tijdloze Disney-klassieker “Ariël de zeemeermin” uit 1989 op werkelijk adembenemende wijze met een officieel geautoriseerde sculptuur voor uw woning!

Een schitterend eerbetoon aan een Disney-klassieker
Deze heerlijke Disney-sculptuur toont Ariël, hoe ze met haar vriend Fabius droomt van een leven als mens, terwijl de boze zeeheks Ursula onder water op de loer ligt. En natuurlijk mag ook de hofmuzikant, de krab Sebastiaan, niet ontbreken. De personages zijn met de hand gemodelleerd in dynamische poses en handmatig beschilderd in de stralende kleuren van de film. Het unieke boven- en onderwatertafereel wordt tot leven gebracht door een glinsterende golf van kunstglas, die van onder het oceaanoppervlak opstijgt en in een dramatische presentatie breekt tegen de rots van Ariël.

Exclusief bijn The Bradford Exchange
De officieel geautoriseerde Disney-sculptuur verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een meegestuurd echtheidscertifi caat bewijst de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Geniet van een uniek decoaccessoire voor elke echte Disney-fan en bestel uw sculptuur “Ariëls droom” beter nog vandaag!

©Disney