Louisa

Levensecht klederdrachtmeisje van de kunstenares Monika Peter-Leicht

  • Van de populaire poppenkunstenares Monika Peter-Leicht
  • Zeven gewrichten maken veel houdingen mogelijk
  • Met de hand vervaardigd en met de hand beschilderd
  • In betoverende dirndl-klederdracht
  • Heel het lichaam van hoogwaardig reukloos verzamelaarsvinyl

Grootte: 81 cm

€ 299,90

Verzending & Service: € 14,90

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 59,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
722-JE019.01

Een vlot meisje verheugt zich op het dorpsfeest

Eindelijk is het zover: vandaag mag “Louisa” voor de eerste keer alleen met haar grote broer naar het dorpsfeest. Al vaak heeft hij haar enthousiast verteld, hoe het was, toen hij voor de eerste keer alleen daarheen mocht en hoe leuk het op het feest is. Haar moeder heeft voor haar ook extra een chic “Dirndl”-jurkje gekocht. En vanmorgen heeft ze bij “Louisa” twee schattige staartjes gevlochten. Als “Louisa” over het feestterrein slentert, betovert ze met haar verschijning allen, die haar zien.

Van Monika Peter-Leicht exclusief voor The Ashton-Drake Galleries
Met “Louisa” komt The Ashton-Drake Galleries tegemoet aan het verlangen van vele verzamelaarsters naar een levensecht klederdrachtmeisje. Want de klederdrachtmode wordt steeds populairder. Ook in de poppensector doet deze kledingstijl zijn intrede. “Louisa” werd door de kunstenares Monika Peter-Leicht exclusief voor The Ashton-Drake Galleries ontworpen. Ze wordt u toegezonden met een geborduurd “Dirndl”-jurkje, een gedecoreerd schortje en een vlotte blouse. Het allerleukste zijn nog de gevlochten staartjes met de geruite strikjes. “Louisa” ziet er in haar klederdracht werkelijk fantastisch uit – en doet in niets onder voor haar leuke broertje.

Met zeven gewrichten en een vrije keuze van de houdingen
“Louisa” is geheel vervaardigd van reukvrij vinyl in verzamelaarskwaliteit en is door haar zeven gewrichten vrij positioneerbaar. Een handmatig genummerd echtheidscertificaat begeleidt “Louisa” op haar weg naar u. Verzeker u van deze kleine schat en verheug u op het nieuwste meesterwerk van de kunstenares Monika Peter-Leicht. Reserveer “Louisa” beter meteen vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor ambitieuze verzamelaars. Elke pop is uniek en kan in geringe mate van de afbeelding afwijken.

Misschien vind je dit ook leuk