Magisch kerstverlichting – Disney-tafelkerstboom

Gloeiende tafelkerstboom met stralende glasvezelverlichting

  • Officieel door Disney gelicenseerd
  • Meer dan 700 van kleur veranderende lampjes
  • Gebruiksvriendelijke 24-uurs timer regelt de verlichting
  • De kersttrein rijdt zijn rondjes
  • Speelt een vrolijke kerstmedley

Hoogte: ca. 45 cm

Werkt op netadapter of 3 „AAA“-batterijen (niet in de levering inbegrepen)

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-36375-001

Disney’s geliefde Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Pluto en Donald Duck zijn gewend aan duizelingwekkende lichtshows. Maar zelfs zij hebben nog nooit zoiets gezien, en de timing kon niet beter zijn, met de feestdagen en al hun tradities en familiefeesten net om de hoek. Iedereen die graag geschenken uitwisselt met vrienden en samen viert met familie en geliefden deelt graag de vreugde van het geven en ontvangen van geschenken met de populaire Disney figuren. Mickey heeft iets speciaals voor Minnie, Donald kan het niet laten om een kijkje te nemen en Goofy heeft cadeaus voor iedereen. De feestelijke drukte vindt plaats tegen de achtergrond van de gloeiende lichtshow. Een betoverende, handgemaakte schat die elke kerstsfeer zal veredelen.

Talloze van kleur veranderde lichten glinsteren en fonkelen briljant
Als vuurwerk in de lucht zullen de levendige, kleurrijke glasvezellichtjes die de boom van boven tot onder sieren je opvallen. “Magical Christmas Lights” is een handgemaakte kerstboom met een zachte textuur en een reeks lichtjes die voor een spectaculaire verlichting zorgen. De goudkleurige kralenkrans wikkelt zich om de boom en weerkaatst het licht, net als de ornamenten in de vorm van Mickey’s wereldberoemde oren. De transparante ster bovenop de boom schijnt ook helder met zijn eigen ingebouwde LED-lampje.

Er is veel plezier aan de voet van de boom: De gedetailleerd gemodelleerde en zorgvuldig handgeschilderde figuren Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Pluto en Donald Duck wisselen cadeaus uit vol vreugde en opwinding. Van Pluto’s speciale bot tot Mickey’s perfecte cadeau voor Minnie, elk detail versterkt de feestelijke sfeer van cadeautjes geven onder een prachtige boom. En er komen nog meer cadeautjes met de kleurrijke miniatuur kersttrein die zijn vrolijke rondjes maakt met één druk op de knop. Druk op een andere knop en luister met plezier naar een medley van acht populaire kerstliedjes. Extra handig: de 24-uurs timer regelt de verschillende functies automatisch. Bestel vandaag nog je Disney “Magisch kerstverlichting” tafelkerstboom!
© Disney