Magische Disney Momenten – brosche collectie

Brosche collectie ter ere van de klassieke Disneyfilms

  • Officieel door Disney gelicenseerd
  • Individueel ontworpen brosches
  • Met de hand geëmailleerd
  • Met 24-karaats goudlaag
  • Houten vitrinekast ter waarde van € 100

Brosche grootte: 4,4 x 3,8 cm (b x h)
Grootte van de kist: 25,4 x 29,2 cm (b x l)

Prijs: per uitgave

Op de afbeelding zie je een voorproefje van de volgende uitgaven. Elke volgende uitgave van de collectie wordt afzonderlijk verzonden en gefactureerd met tussenpozen van 21 dagen, zolang je wilt. De collectie kan op elk moment zonder opgaaf van redenen worden onderbroken of geannuleerd.


€ 59,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
01-22093

Van het wonder van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, ‚s werelds eerste volledige animatiefilm, tot de hartverwarmende viering van liefde en familie in The Lion King op King‘s Rock, hebben Disney films zoveel betekend voor zoveel mensen en generaties fans samengebracht. Al 100 jaar is Disney de standaard voor filmvertellingen, muziek en innovatieve animatie. Elke release is meer dan gewoon een film - het is een ervaring! Kijk uit naar "Magische Disney Momenten".

Deze uitzonderlijke collectie is interessant voor Broscheverzamelaars en Disney-fans. Elke met de hand geëmailleerde, 24-karaats vergulde Brosche is een klein kunstwerk op zich! De collectie bevat sets van elk 4 Brosches, te beginnen met „Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen“, „Pinokkio“, „Fantasia“ en „Dumbo“. Deze unieke memorabilia zijn voorzien van de meest populaire Disney personages en momenten uit de meest geliefde animatiefilms aller tijden. Elke Brosche wordt ook geleverd met een fascinerende, full-colour verzamelkaart met veel informatie over de Disney-film in kwestie (in het Engels). Bij de 3e levering ontvang je ook een prestigebox ter waarde van €100 voor dezelfde prijs als de andere leveringen.

De Brosche collectie wordt exclusief uitgegeven door The Bradford Exchange en is niet verkrijgbaar in winkels. Verzeker je van je unieke Brosche collectie en begin vandaag nog met je verzameling "Magische Disney Momenten"!
© Disney