Magische Momenten – uilenhanger

Diamanthanger met uilenmotief

  • Wereldnoviteit van de kunstenares Kayomi Harai
  • Met SvenkaTM-kristallen
  • Bezet met een echte diamant
  • Geeft licht in het donker*
  • Filigraanwerk met rodiumplattering

Breedte hanger: 3,4 cm
Lengte halsketting: 45,7 cm

* Om de halve maan te laten schijnen, moet het medaillon eerst in een sterke lichtbron worden gehouden.

€ 89,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 44,95 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
522-DIA06.02

De magie van uilen
Met grote ogen kijkt de kleine uil de wereld in. Schattig en onzeker ziet ze eruit. De grote uil daarentegen lijkt trots en zelfverzekerd. Niemand kan haar wat maken, want ze heeft ervaring en kracht in zich verenigd. Zo zitten ze samen te midden van de bloeiende natuur, de kopjes in toegewijde genegenheid tegen elkaar. De gerenommeerde kunstenares Kayomi Harai verrast ons steeds weer met haar lieflijke natuurmotieven, die alle een klein verhaaltje vertellen en onze harten met vreugde vervullen. Draag nu een uniek sieraad, waarin de liefl ijkheid van de glinsterende maan en twee schattige uilen op magische wijze tot hun recht komen!

Edel sieraad met kunstenaarsmotief
Het kleurintensieve portret van twee uilen midden in de bloeiende natuur van Kayomi Harai wordt omlijst door een halve maan, waarvan het oppervlak is voorzien van een rodiumgeplatteerd filigraanwerk. Het filigraanwerk is bezet met echte SvenkaTM-kristallen en in het donker begint de halve maan eronder licht blauwkleurig te glanzen. Op het verbindingsoog van de halsketting is handmatig een echte diamant aangebracht. Op de achterzijde van de hanger staat de fijne Engelse inscriptie: “Owl Always Love You”.

Exclusief bij The Bradford
Exchange De sierhanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertifi caat garandeert u een hoge kwaliteit en de authenticiteit. Draag een uniek sieraad – fascinerend mooi zowel bij dag als bij nacht – en reserveer uw exemplaar van de hanger “Uilenmaan” beter nog vandaag!


©Kayomi Harai