Mama’s meisje – kunstenaarspop

Babypop van de bekroonde kunstenares Ping Lau

  • Van levensechte RealTouch®-vinyl
  • Met de hand vervaardigd
  • Tot in de details met de hand beschilderd
  • Zo zwaar als een echte baby
  • Met magnetische fopspeen

Grootte: 43,2 cm

€ 129,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-02966-003

Ik heb op je gewacht, mijn kleine schat
Het moment, waarop een jonge moeder hoort, dat ze een meisje krijgt, is onvergetelijk. Niets maakt een moeder gelukkiger en vanaf dit moment is haar kleine schat het kostbaarste geschenk van de wereld. En de eerste keer haar kind in haar armen houden, laat tussen moeder en dochter voor altijd een onzichtbare liefdesband ontstaan. De meesterpoppenkunstenares Ping Lau is beroemd vanwege haar vermogen, om opwindende poppenportretten te creëren. Nu heeft ze een onweerstaanbaar Afro-Amerikaans babymeisje gecreëerd, dat de band tussen een moeder en haar kleine engel viert

Levensecht tot aan de punten van haar teentjes!
Deze unieke poppenschat is schitterend met de hand vervaardigd. De huid bestaat uit ons levensechte RealTouch®-vinyl, dat als geen ander materiaal geschikt is, om de tere babyhuid levensecht weer te geven. Van de handmatig ingebrachte zachte haartjes, de kleine vingertjes en voetjes tot de stevige beentjes is deze poppenbaby met veel liefde voor details levensecht gecreëerd en beschilderd. Wieg de kleine engel met haar zachte stoffen lijfje in uw armen en u voelt haar levensechte gewicht.

Een schattig driedelig ensemble liefdevol met de hand vervaardigd
Op de voorzijde van het schattige zachtroze rompertje is een zilveren hart te zien. Daarin staan de woorden “Mommy’s Girl” (“Mama’s meisje”). Op haar hoofdje heeft ze een in kleur bijpassend mutsje. De magnetische fopspeen rondt het geheel perfect af, maar kan ook worden afgenomen.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
De verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertifi caat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Verheug u op uw droommeisje en bestel “Mama’s meisje” beter nog vandaag!


Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.