Mara houdt van haar uiltje! – babypop

Levensechte kunstenaarspop van de poppenkunstenares Waltraud Hanl

  • Vrije beweeglijkheid van de armpjes
  • Van levensecht RealTouch®-vinyl
  • Van de kunstenares Waltraud Hanl
  • Met een knus pluche-uiltje en een geel jurkje
  • Met echtheidscertifi caat

Grootte: 45,7 cm

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02372-001

Beste vrienden – Mara en haar kleine uiltje
Elk kind heeft waarschijnlijk minstens een keer in zijn leven een knuffeldier, dat de ouders nooit en nergens mogen vergeten. Met deze beste vriend aan zijn zijde is het het gelukkigste kind van de wereld. Geïnspireerd door dit beeld heeft de gerenommeerde poppenkunstenares Waltraud Hanl de kleine “Mara houdt van haar uiltje” exclusief ontworpen voor The Ashton-Drake Galleries. En “Mara” houdt van niets zoveel als van haar kleine pluche-uiltje!

Levensecht en speels in elke houding
De kleine “Mara” is met de hand vervaardigd van het unieke RealTouch®-vinyl. Dit materiaal imiteert de zachte babyhuid vrijwel levensecht. Het tedere roze van haar wangetjes, de vrolijke uitdrukking op haar lieve gezichtje en de fijne vingertjes en voetjes – gewoon elk detail van “Mara” is meesterlijk met de hand beschilderd. Met haar vrij positioneerbare armpjes houdt ze haar geliefde knuffeldier stevig tegen zich aangedrukt. Onze kleine poppenschat draagt een geel jurkje en een blauw strikje in haar fijne baby-haartjes. Natuurlijk mag ook het schattige pluche-uiltje niet ontbreken. Het uiltje heeft grote, blauwe stoffen ogen en een opgenaaid hartje midden op de borst, dat alleen klopt voor “Mara”.

Uitsluitend bij The Ashton-Drake Galleries!
De verbazingwekkend levensechte poppencreatie “Mara houdt van haar uiltje” van de veelvuldig bekroonde kunstenares Waltraud Hanl verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat bewijst de authenticiteit van uw exemplaar. Laat u inspireren door de persoonlijkheid en de uitstraling van de kleine “Mara” en bestel “Mara houdt van haar uiltje” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor ambitieuze verzamelaars. Elke pop is uniek en kan in geringe mate van de afbeelding afwijken.