Marcs eerste stapjes

Aanrakingsgeactiveerde poppenjongen

  • Met bewegingssensor – pak zijn handje en hij zet zijn eerste peuterstapjes
  • Zacht RealTouch®-vinyl voor een levensecht huidgevoel
  • Van de kunstenares Linda Murray
  • Inclusief hoogwaardige kleding met schattige Dino-applicatie
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Grootte: 66 cm

€ 299,90

Verzending & Service: € 14,90

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 59,98 Met 1-HEEL-JAAR-terugeefgarantie

Productnummer:
03-02455-001

“Kom, geef me een hand en help me, om te leren lopen!”

Het is een spannende gebeurtenis in het leven van een kind en zijn ouders, als het voor de eerste keer de ene voet voor de andere zet. Zojuist kroop hij nog overal heen en plotseling gaat hij staan op de kleine voetjes – bijna zoals de volwassenen dat doen. Hij heeft nog wel uw hulp nodig, om als een groot kind te kunnen lopen. Met “Marcs eerste stapjes” presenteert The Ashton-Drake Galleries u de eerste levensechte poppenjongen, die kan lopen. Deze unieke poppencreatie werd ontworpen door de gerenommeerde kunstenares Linda Murray.

Hij is met zijn 66 cm totaal opgewonden over zijn nieuwe verworvenheid

“Marc” heeft dus een lengte van 66 cm, zijn hoofd en armpjes werden vervaardigd van levensecht RealTouch®-vinyl en liefdevol met de hand beschilderd, om iedere nuance van zijn charmante persoonlijkheid te imiteren. Zijn lieve peuterhandjes en -voetjes werden natuurgetrouw gemodelleerd en eveneens met de hand beschilderd. Marcs ogen fonkelen van belangstelling voor de wereld om hem heen en hij is al helemaal opgewonden, om eindelijk de eerste stapjes met u te kunnen zetten!

Exclusieve wereldpremière – uitsluitend bij The Ashton-Drake Galleries!

De kunstenaarspop “Marcs eerste stapjes” verschijnt nu als wereldpremière exclusief bij The Ashton-Drake Galleries. Mis deze poppendroom niet! Verzeker u van Linda Murrays meesterwerk “Marcs eerste stapjes” en bestel beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk