Marla houdt van Minnie – Disney-babypop

Officieel geautoriseerde verzamelaarspop van Linda Murray

  • Vervaardigd van RealTouch®-vinyl
  • Met handmatig ingebrachte haartjes
  • Zacht stoffen lijfje, veel houdingen mogelijk
  • Minnie-Mouse-artwork op het topje
  • Op maat gemaakte outfit/li>

Grootte: 45,7 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 99,90 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-03004-001

Glinsterende Disney-magie!
De wondere wereld van Disney is een magische plek, waar feeën de hemel bevolken en populaire figuren als Minnie Mouse op elke hoek pret en vreugde verspreiden. En niemand houdt meer van Minnie dan de kleine Marla! De bekroonde poppenkunstenares Linda Murray creëerde met de schattige Marla, een poppenportret van een klein meisje, dat de grootste kleine Minnie-Mouse-fan is. De Ashton-Drake Galleries presenteert u nu deze unieke verzamelaarspop om echte Disney-magie in uw woning te brengen.

Ongelooflijk levensecht
Marla’s huid is met de hand vervaardigd van het onvergelijkbare RealTouch® vinyl, dat de tere babyhuid levensecht nabootst. Elk klein detail is artistiek en tot in het detail handmatig beschilderd. De huid ruikt naar vers babypoeder en de fijne haartjes zijn met de hand ingebracht. Dankzij het zachte stoffen lijfje dat een levensecht gewicht heeft, kunt u Marla in veel verschillende poses presenteren.

Op de voorzijde van haar knusse topje staat Minnie Mouse in de rol van een fonkelende fee, versierd met glinsterende glitters. De bovenste laag van haar tweelaagse rokje is ook versierd met glitter, terwijl de onderste laag vervaardigd is van glanzend roze satijn. Haar satijnen ballerina’s en een vlotte roze hoofdband met strik en een charmant punt- jespatroon, net als bij Minnie Mouse, ronden de op maat gemaakte outfit perfect af.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
De verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezon- den echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Maak het u gezellig met een levensechte babypop en bestel “Marla houdt van Minnie” beter nog vandaag!
Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.


© Disney