Matilda, het berenmoedertje – kunstenaarspop

Kunstenaarspop van Violet Parker

  • Van fijn RealTouch®-vinyl
  • Met de hand vervaardigd
  • Schattig babypyjamaatje en heerlijke accessoires
  • Inclusief teddybeer van pluche
  • Alleen bij The Ashton-Drake Galleries

Originele grootte: 43 cm

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02554-001

Bedtijd is voor deze kleine schat altijd iets heel bijzonders, want het betekent: naar hartenlust met de zachte teddybeer knuffelen... De band tussen een baby en haar eerste teddybeer is heel bijzonder en onvergelijkelijk. Je kunt het zien aan de wijze, waarop de baby de teddybeer vast- houdt, ermee speelt en liefdevol bekijkt. Een teddybeer wordt je eerste, beste vriend... een liefde, die onvergetelijk is. Nu kunt u deze warme herinneringen uit de kinderjaren met de kunstenaarspop van Violet Parker “Matilda, het berenmoedertje” steeds weer opnieuw beleven.

Matilda kan iedere houding aannemen
De exclusief bij Ashton-Drake Galleries verkrijgbare babypop wordt vervaardigd van het allerfi jnste RealTouch®-vinyl met een lengte van 43 cm en met de hand beschilderd. Het verrukkelijke roze pyjamaatje met het beertje erop en haar knuffelvriendje worden ook met de hand vervaardigd en gecompleteerd met heerlijke accessoires. En het allermooiste is: De kleine baby heeft beweeglijke armpjes, zodat ze haar berenvriendje steeds weer anders kan vasthouden.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
Deze nieuwe poppencreatie van de kunstenares Violet Parker is een echte mijlpaal in de poppenvormgeving, die u niet mag missen. Ze verschijnt alleen bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar! Aarzel daarom niet en reserveer de kunstenaarspop “Matilda, het berenmoedertje” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.