Maxl gaat naar de Wiesn – kunstenaarspop

Levensechte jongenspop in populaire klederdrachtstijl

  • Van de populaire poppenkunstenares Monika Levenig
  • Vervaardigd van hoogwaardig, reukloos verzamelaarsvinyl
  • Meerdere positioneringsmogelijkheden
  • Met de hand vervaardigd en beschilderd
  • In schitterend Wiesn-kostuum

Grootte: 63 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 14,90

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
722-SUP07.01

Maxl gaat naar de Wiesn
Vandaag is het zover – de kleine “Maxl” mag voor de eerste keer met zijn ouders mee naar de Wiesn! Mama heeft voor hem speciaal een echt traditioneel kostuum op maat gemaakt. En eindelijk krijgt hij ook zo‘n vlotte hoed met een imitatie-gemsbaard, zoals papa ook vaak draagt. Vol trots zet “Maxl” zelf de hoed op zijn hoofd. Zijn kleine vingertjes zoeken ook steeds weer de speelse kwastjes van zijn broekje. Er werd veel aandacht besteed aan elk fijn detail van dit modieuze jongenskostuum. Zo zitten er bijvoorbeeld met hand geborduurde edelweiss-bloemetjes op de sokjes en het geruite katoenen overhemdje. En het punthoedje heeft de bosgroene kleur van een jagershoed en is versierd met drie kleine speldjes.

Van Monika Levenig exclusief voor The Ashton-Drake Galleries
Deze kunstenaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. De pop is met de hand vervaardigd van verzamelaarsvinyl en zorgvuldig met de hand beschilderd. Dankzij het zachte stoffen lijfje is “Maxl” uiterst beweeglijk en vlijt zich liefdevol tegen u aan. Kijk uit naar een unieke schat in een heerlijke klederdracht-outfit. Reserveer “Maxl gaat naar de Wiesn” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk