Meester van de hemel – adelaars-tafellamp

Tafellamp in glas-in-lood-look met adelaarsmotieven

  • Met de kunst van Ted Blaylock
  • Originele motieven met de hand aangebracht
  • In een decoratieve glas-in-lood-look
  • Elegante houten basis
  • Sfeervol verlichting

Afmeting: 16,5 x 35,6 cm (b x h)

Je hebt lampen nodig van het type E27/27,0 mm. Niet meegeleverd

€ 99,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-39474-701G

Het is de nobele verschijning van de zeearend tijdens de vlucht die het Amerikaanse volk ooit overhaalde om deze vogel als heraldisch dier te kiezen. Een levend symbool van de vrijheid en trots van een grote natie. Geniet van de indrukwekkende aanwezigheid van de zeearend in je huis - met een buitengewone tafellamp van The Bradford Exchange! De verbluffende afbeeldingen van de zeearend door de bekende natuurkunstenaar Ted Blaylock staan op beide zijden van deze unieke vloerlamp.

Meester van de hemel
Weinig kunstenaars slagen erin om de aanwezigheid van de „meesters van de hemel“ zo indrukwekkend vast te leggen als natuurschilder Ted Blaylock. Zijn motief van twee adellijke zeearenden die hoog boven een ruisende waterval zweven die van een steile berg naar beneden stort, siert dan ook alle vier de zijden van de stijlvolle tafellamp. De randen van de glazen ruiten zijn volledig ontworpen in de look van klassiek gebrandschilderd glas. De elegante voet van echt hout rondt de look perfect af.

De tafellamp is exclusief voor The Bradford Exchange en is niet verkrijgbaar in winkels. Het bijgevoegde certificaat van echtheid garandeert de hoge kwaliteit en authenticiteit van elk stuk.
© Blaylock Originals, Inc. All rights reserved