Mijn kleine zonnetje – babypop

Exklusieve babypop met adembenemende details

  • Van de gerenommeerde kunstenares Violet Parker 
  • Van hoogwaardig RealTouch®-vinyl
  • Vrijwel levensecht gewicht
  • Met de hand vervaardigd
  • Met rompertje en bijpassend haarbandje

Grootte: 45,7 cm

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02714-001

Stralende schoonheid als een schitterende zonsopkomst – een poppendroom, die je wilt aanraken!
Goedemorgen, mijn zonnetje! Nauwelijks is de kleine “Bea” ontwaakt, of de aanblik van haar ouders tovert een stralende lach op haar mooie gezichtje. En net zoals de vrolijke pluche zon “opkomt” uit haar rompertje, vult “Bea” ook uw hart met geluk en verwarmende liefde! De gerenommeerde poppenkunstenares Violet Parker heeft dit moment exclusief voor The Ashton-Drake Galleries vastgelegd in een unieke verzamelaarspop.

Ongelooflijk levensecht
De schattige “Bea” is geheel met de hand vervaardigd van ons exclusieve RealTouch®-vinyl dat de zachte babyhuid zo natuurlijk imiteert. Dit materiaal is ideaal geschikt voor het vastleggen van zelfs de kleinste details. Met het vrijwel levensechte gewicht van het kleine stoffen lichaampje en de met de hand ingebrachte haartjes is “Bea” een levensecht poppenwonder!

Heerlijk babyrompertje
“Bea” draagt een gestreept katoenen rompertje met oranje stippen en een qua kleur bijpassend haarbandje. Het kleine mondje is perfect gevormd, om haar duim of fopspeen vast te houden. Een geel bandje verbindt de fopspeen stevig met het rompertje.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
Deze babypop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Neem de kleine “Bea” in uw armen en verzeker u beter vandaag nog van de exclusieve kunstenaarspop “Mijn kleine zonnetje”!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor ambitieuze verzamelaars. Elke pop is uniek en kan in geringe mate van de afbeelding afwijken.