Mia, de kerstprinses 2014

  • Grootte: ca. 45,7 cm
  • Met de hand gesigneerd echtheidscertificaat van Doris Stannat
  • Gelimiteerd op slechts 2.014 exemplaren
  • Vervaardigd van levensecht RealTouch®-Vinyl
  • Met de hand gekleurd
  • Inclusief knuffel-eland GRATIS
  • Exclusief van The Ashton-Drake Galleries
€ 129,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
722-SUP05.01

Het is haar eerste kerstfeest en het is ontzettend opwindend! Zoveel licht, de mooie, nog onbekende geuren, en het lachen op de gezichten van de volwassenen. Ja, kerstmis moet echt iets moois zijn. Heel stevig drukt die snoezige “Mia” het kleine elandje “Elchi”, haar eerste kerstcadeau, tegen zich aan. Kijkt u toch, hoe gelukkig ze naar u lacht!

De in Beieren levende kunstenares Doris Stannat bewijst opnieuw haar grote talent en haar kunnen: tot in de kleinste details werd de kleine “Mia” liefdevol en filigraan gemodelleerd. Haar fluweelzachte huid van levensecht RealTouch®-Vinyl werd met de hand gekleurd en de tedere wimpers met de hand aan gebracht. Vanwege de vele klantenwensen brengt The Ashton-Drake Galleries nu met “Mia, de kerstprinses 2014” de eerste jaar-pop uit. De oplage deze kostbare jaar-editie is op slechts 2.014 exemplaren wereldwijd gelimiteerd. Het echtheidscertificaat, dat de authenticiteit uw exemplaar staaft, werd door de kunstenares Doris Stannat met de hand gesigneerd en genummerd. Dat maakt, naast de hoogwaardige kwaliteit en de exclusieve speciale verpakking, de pop tot een gevraagd en waardevol verzamelstuk.

 

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor ambitieuze verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding