Mickeys magische expres – modelspoorweg-collectie

Officieel geautoriseerde Disney-modelspoorweg

  • Officieel geautoriseerd
  • Met de hand vervaardigd
  • Met officieel geautoriseerde Disney-kunstwerken
  • Met verlichting
  • GRATIS: 14-delig railovaal en transformator

Afgebeeld ziet u de eerste uitgave van de collectie. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 3-4 weken afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht.De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd. 

Onze modelspoorbanen zijn uitsluitend voor volwassenen verzamelaars. Het handelt zich hier om kleine modellen die origineel en op schaal gemaakte gelicentieerde verzamelproducten.


Prijs: per levering

€ 99,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 9,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
14-07934

Stel u een ouderwetse stoomlocomotief voor, die zich vrolijk voorwaarts beweegt, terwijl de koplamp in de nacht straalt en het gouden licht uit de wagons schijnt. In de wagons hebben Mickey & Minnie Mouse, Donald Duck, Sneeuwwitje, Goofy, Pluto en nog vele anderen zich verzameld en vieren een magisch feest!

Elke wagon is versierd met officieel geautoriseerde Disney-kunstwerken, die een blik werpen op de decennialange Disney-historie. Van de origineelgetrouwe 2-6-0 stoomlocomotief tot de passagierswagons is elke uitgave voorzien van onvergetelijke Disney-figuren. De wagons zijn zorgvuldig met de hand vervaardigd en voorzien van een solide metalen frame en lichtmetalen wielen.

Hoogwaardige railset en transformator GRATIS
De spoorweg begint met stoomlocomotief en tender. Samen met de tweede levering ontvangt u gratis een 14-delig railovaal met een totale lengte van ca. 360 cm. Met de derde uitgave wordt ook de 220-volt-transformator geleverd, die de locomotief aandrijft en de verlichting van de wagons van stroom voorziet.

Laat deze eenmalige gelegenheid niet voorbijgaan: Reserveer beter vandaag nog uw treinkaartje naar de goede oude Disney-tijd!

© Disney

Misschien vind je dit ook leuk