Mickey Mouse Superstar – wandklok

Koekoeksklok in de stijl van Mickeys huisje

  • Met veel Mickey-figuren uit zijn meest beroemde films
  • Driedimensionaal met de hand vervaardigd en beschilderd
  • Met verlichting, beweging en muziek
  • Slinger met Mickey-silhouet
  • Speelt de titelmelodie uit de TV-show “The Mickey Mouse Club”

Hoogte: 53,3 cm
Met ophangmogelijkheid

Functioneert op 1 “AA”- en 2 “D”-batterijen (niet meegeleverd)

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEE-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
01-22176-001

Disneys Superstar in de loop der jaren
Als je aan Walt Disney denkt, dan denk je ook aan de guitige muis, waarmee alles begon. Vandaag de dag is Mickey Mouse niet meer weg te denken uit het Disney-universum. Ga mee met de kleine charmeur op een reis door de tijd met de wandklok “Mickey Mouse Superstar” – exclusief van The Bradford Exchange!

Koekoeksklok in de stijl van Mickeys huisje
Mickeys gezellige gele huisje is zorgvuldig met de hand vervaardigd en uitgesneden. De drie niveaus zijn alle in levendige kleuren met de hand beschilderd. De met glas beveiligde wijzerplaat toont het offi ciële “Mickey Mouse” - logo. Telkens als u wilt weten, hoe laat het is, lijkt het alsof u direct in een Disney-film kijkt!

Mickeys meest beroemde rollen!
Eveneens meesterlijk met de hand vervaardigd en gedetailleerd handmatig beschilderd zijn de vele Mickey-figuren, die deze wandklok presenteert. Mickey toont zich hier in zijn meest beroemde filmrollen, onder andere ook als tovenaarsleerling uit “Fantasia” en als bergbeklimmer uit “Alpine Climbers”. De goudkleurige slinger toont Mickeys typische silhouet en ook van de beide gewichten groeten twee vrolijke Mickey-figuren.

Met licht, muziek en beweging
Ieder heel uur worden de vensters van het huisje van binnenuit verlicht, terwijl de titelmelodie van de populaire TV-serie “The Mickey Mouse Club” klinkt. Bovendien gaat het dakraam open en Mickey komt als “Steamboat Willie” te voorschijn.

Exclusief van The Bradford Exchange
De unieke koekoeksklok ter ere van de beroemdste muis van de wereld verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Geniet niet alleen van Mickeys charmante uitstraling, maar verzeker u dankzij het nauwkeurige kwartsuurwerk ook van een betrouwbare tijdmeter. Reserveer “Mickey Mouse Superstar” beter nog vandaag!

© Disney