Mijn bode van de liefde – hanger

Sierhanger met filigraan roodborstje

  • Bezet met een echte diamant
  • Edele goud- en rodiumplattering
  • Met de hand vervaardigd
  • Geëmailleerd roodborstje
  • Fijn inschrift

Hoogte hanger met oogje: 3 cm
Lengte halsketting: 45,7 tot 50,7 cm

€ 99,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
526-CHA33.01

Draag uw bode van de liefde dicht bij uw hart
De legende zegt dat wanneer er een roodborstje in ons leven fl addert of voor ons tsjilpt, het ons een boodschap van liefde en herinnering uit de hemel brengt. Zo leert deze bode van de liefde ons te luisteren naar de taal van ons eigen hart. The Bradford Exchange presenteert u nu dit tedere roodborstje in een fi ligrane hanger als schitterend cadeau voor u of een dierbare persoon!

Edel sieraad – Groot vakmanschap
De met de hand vervaardigde hanger is filigraan ontworpen in de vorm van een halve maan en daarop zit een lieflijk roodborstje met een rood geëmailleerde borst – klaar om u een boodschap van de liefde te brengen. Zowel de halve maan als het roodborstje zijn voorzien van een kostbare goud- en rodiumplattering voor nog meer opwindende glans. Op de halve maan fonkelt een pavé van witte siersteentjes, terwijl op het verbindingsoogje van de hanger een echte diamant met de hand is aangebracht. De achterzijde is gegraveerd met de spreuk “Bode van de liefde” (in het Engels)!

Exclusief bij The Bradford Exchange
De sierhanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Draag een uniek sieraad – fascinerend mooi bij elke gelegenheid en reserveer uw exemplaar “Bode van de liefde” beter nog vandaag!