Mijn lieve katje (grijs tijgerprint) – hanger

Sierhanger voor kattenvrienden

  • Met de hand vervaardigd
  • Edele zilverplattering
  • Echte kristallen
  • Katje in email
  • Gravure op de achterzijde

Hoogte van de hanger met oogje: 2,5 cm
Breedte van hanger: 2,3 cm
Lengte halsketting: 45,7 cm

€ 69,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 34,95 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
01-33353-001

Schattige katjes raken ons hart
Sinds uw geliefde kat als kleine kattenbaby bij u is gekomen, is ze uw trouwe maatje. Van een huisdier is ze een echt familielid geworden, waar u tot de maan en terug van houdt. Vier nu de band van de liefde die u met uw kat verbindt met een uitzonderlijk sieraad!

Kostbare materialen – filigraan handwerk
De hanger is ontworpen in de vorm van een halve maan en meesterlijk met de hand vervaardigd. Op de halve maan glanst een pavé van echte kristallen, terwijl de kostbare zilverplattering voor nog meer glans zorgt. Schattig en aandoenlijk zit uw lieve katje op de halve maan. Het katje is gecoat met email en met de hand beschilderd. Op de achterzijde staat (in het Engels) de fijne gravure “Ik houd van je tot de maan en terug”.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De sierhanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertificaat garandeert u een hoge kwaliteit en de authenticiteit. U ontvangt uw sieraad in een edel sieraadbuideltje inclusief cadeaubox, ideaal om op te bergen en cadeau te geven. Draag uw katje dicht bij uw hart en bestel uw hanger “Mijn lieve katje” beter nog vandaag!