Mijn sterretje Maria – babypop

Kunstenaarspop an de poppenkunstenares Ping Lau

  • Levensecht handmatig beschilderd 
  • Met de hand vervaardigd van RealTouch®-vinyl 
  • Zo zwaar als een echte baby
  • Geur van vers babypoede
  • Voor kinderen vanaf 6 jaar

Grootte: ca. 45,7 cm

€ 129,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-03009-001

Levensecht meesterwerk voor poppenliefhebbers van oud tot jong
Vanaf het moment, dat u de schattige “Maria” voor het eerst zag, wist u, dat ze iets heel bijzonders is. Dus heeft u haar een outfit gegeven, dat de wereld laat weten, dat er niemand is zoals zij. De bekroonde poppenkunstenares Ping Lau ontwierp het voorbeeld voor deze unieke combinatie van een echte verzamelaarspop en een kinderspeelpop. Met haar talent, om levensechte emoties in de kleine poppengezichtjes te toveren, is er een pop ontstaan, die niet alleen voldoet aan de hoge eisen van echte verzamelaars, maar die ook uw kinderen en kleinkinderen enthousiast zal maken!

Levensecht tot in het kleinste detail
Deze unieke poppenschat is schitterend met de hand vervaardigd. Hoofdje, armpjes en beentjes bestaan uit ons levensechte RealTouch®-vinyl. Dit materiaal is uitstekend geschikt, om zachte babyhuid levensecht weer te geven. Het zachte stoffen lichaampje en het levensechte gewicht versterken het onvergelijkelijke gevoel, een echte baby in uw armen te hebben. Haar leuke wipneusje, haar glanzende wangetjes en de handmatig ingebrachte krulletjes – alles aan “Maria” is levensecht vormgegeven en gedetailleerd beschilderd. Haar geur van vers babypoeder maakt het spelen met de kleine “Maria” nog realistischer. Til haar op, neem haar in uw armen en u zult uw sterretje “Maria” niet meer willen afgeven.

Met schitterende kleertjes
De kleine schat draagt een vlot eenhoorn-T-shirtje, een bijpassend regenboogkleurige broekje en een haarbandje met strik. De woorden “One of a kind” (“uniek”) op het T-shirtje benadrukken haar heel bijzondere status. Dankzij de afneembare magnetische fopspeen kunt u “Maria” vredig zuigend of vrolijk stralend presenteren.

Een exclusieve poppendroom
Dit unieke poppenkunstwerk – verzamelaars- en speelpop tegelijk – verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertificaat bewijst de hoge kwaliteit en de authenticiteit van uw exemplaar. Verzeker u beter vandaag nog van “Mijn sterretje Maria”.

Iedere pop is een unicaat en kan iets afwijken van de afbeelding. Attentie: Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar!

Misschien vind je dit ook leuk