Mina – babypop

Levensechte kunstnaarspop van Sherry Miller

  • Van levensecht RealTouch®-vinyl
  • Met de hand ingebracht haar voor nog meer levensechtheid
  • Gewicht als een echte baby
  • Positioneerbaar
  • Incl. twee op maat gemaakte outfits

Hoogte: 43 cm

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02741-001

Een levensechte pop – gemaakt om te knuffelen!
Pssst! Mina is in slaap gevallen – na een ochtend vol spelletjes en plezier. In haar fleece-rompertje ligt ze zo warm en knuffelig tegen uw schouder, dat u ze eigenlijk niet wilt neerleggen.

Mina is een exclusieve poppencreatie van poppenkunstenares Sherry Miller uit de So Truly Real®-verzamelaarseditie. Ze is met de hand vervaardigd van RealTouch®-vinyl met zacht, golvend haar, dat met de hand werd ingebracht, om het nog echter en authentieker aan te laten voelen. Met haar 43 centimeter en het levensechte gewicht van haar zachte stoffen lijfje voelt ze aan als een echte baby, als u haar knuffelt. Ze wordt u toegezonden met twee op maat gemaakte outfits, waarin u Mina afhankelijk van de situatie op verschillende manieren kunt presenteren. Haar grijze eendelige pakje heeft een vrolijk schaapje van witte fleece op de borst. Het witte rompertje heeft grijze boordjes en – het leukste van alles – twee kleine schapenoortjes, versierd met glanzend roze zijden strikjes. Gewoonweg schattig! Bestel de kleine “Mina” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor ambitieuze verzamelaars. Elke pop is uniek en kan in geringe mate van de afbeelding afwijken.

Misschien vind je dit ook leuk