Mila’s 10 kleine vingertjes – babypop

Kunstenaarspop van de poppenkunstenares Sherry Miller

  • Zachte huid van RealTouch®-vinyl
  • Handmatig beschilderd 
  • Vrij positioneerbaar
  • Zijden haar
  • Enig gebreid ensemble

Grootte: ca. 46 cm

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-01950-001

10 kleine vingertjes, 10 kleine teentjes... Twee bruine oogjes, die u aankijken!
Niets is schattiger dan kleine babyvingertjes en lieve babyteentjes… behalve misschien, als uw kleine dochtertje deze zelf ontdekt! Verheug u op “Mila’s 10 kleine vingertjes”, een levensecht vormgegeven poppendroom vol liefde. Ze is zo beweeglijk, dat ze zelf haar kleine teentjes kan aanraken. En uitsluitend verkrijgbaar bij The Ashton-Drake Galleries.

Ongelooflijk levensecht… van top tot teen!
Meesterlijk ontworpen en vormgegeven door de gerenommeerde poppenkunstenares Sherry Miller. Ze werd geïnspireerd door het gedicht “10 kleine vingertjes”. Het Engelse slaapliedje vindt u in het Nederlands op de achterzijde van de brochure. Dit kleine zonnetje is de weergave van een klein meisje op een heerlijk spannende leeftijd. Bovendien is ze adembenemend levensecht. Voel de zachte huid van RealTouch®-vinyl, een materiaal, dat zo ongelooflijk levensecht aanvoelt. Neem haar tedere handjes in uw handen en raak haar zachte voetjes aan. Voel haar zijden haar en bewonder de fijne handmatig beschilderde details, die deze pop zo ongelooflijk levensecht maken. Til haar op en houd deze 45 cm grote pop in uw armen. En als u haar eens een keer niet vasthoudt (wat bijna niet voor zal komen), kunt u haar in vrijwel iedere levensechte houding brengen – en de kleine “Mila” ontdekt zo steeds meer haar wereld.

Een exclusief kunstenaarsontwerp – uitsluitend bij The Ashton-Drake Galleries!
Sherry Miller ontwierp de kleine pop “Mila’s 10 kleine vingertjes” exclusief voor de klanten van The Ashton-Drake Galleries. Deze betoverende verzamelaarspop is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertifi caat begeleidt de pop en is een bewijs van authenticiteit. Verheug u op een enige schat: reserveer “Mila’s 10 kleine vingertjes” beter meteen vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor ambitieuze verzamelaars. Elke pop is uniek en kan in geringe mate van de afbeelding afwijken.