Molly en Mika

Exclusieve verzamelaarspop van Linda Murray

  • Met de hand beschilderd
  • Ze kan praten
  • Met GRATIS-stoffen pop
  • Van zacht RealTouch®-vinyl

Grootte van de pop: 50,8 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-02458-001

Zo levensecht... ze praat zelfs met haar pop!

Trek aan het koordje op “Molly’s” rug en u hoort iets verbazingwekkends: een klein meisje, dat vrolijk met haar nieuwe vriendin, de pop Mika, speelt en opgewonden zit te kletsen! De gerenommeer-de poppenkunstenares Linda Murray heeft dit buitengewone meesterwerk exclusief gecreëerd voor The Ashton-Drake Galleries.

RealTouch®-vinyl garandeert een unieke verzamelaarskwaliteit  

De kleine “Molly” is met de hand vervaardigd van het unieke RealTouch®-vinyl, dat de tere kinderhuid absoluut natuurlijk nabootst. Haar expressieve gezichtje, het schattige wipneusje en de mollige teentjes zijn gedetailleerd met de hand beschilderd. U kunt haar verschillende houdingen geven en haar lieve stoffen pop laten omhelzen. De twee schatjes dragen zelfs bij elkaar passende roze-blauwe jurkjes.

“Molly” praat met haar stoffen pop “Mika”

Trek aan “Molly’s” rugkoordje en u hoort zinnetjes zeggen zoals: “Je bent mijn beste vriendin!”, “Wil je spelen?”, “Ik lees je een verhaaltje voor”, “Tijd om naar bed te gaan” en nog drie zinnetjes (alles in het Engels). “Molly” wordt u toegezonden met de charmante GRATIS-stoffen pop “Mika”. De verzamelaarspop “Molly en Mika” verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. Beleef het levensechte spel van “Molly” met haar pop en hoor haar praten. Aarzel niet en verzeker u van de exclusieve verzamelaarspop “Molly en Mika”! Reserveer uw exemplaar beter nog vandaag!